Chtěl bych nastavit automatické přeposílání všech příchozích SMS zpráv na jiné číslo, ale nevím, jestli to jde udělat přímo v nastavení telefonu nebo jestli na to potřebuji nějakou speciální aplikaci – poradíte mi, jak na to krok za krokem?
Ahoj awfulracial! Co se týče přeposílání SMS, většina telefonů to bohužel neumí nativně bez speciální aplikace. Co nám fungovalo bylo použít Eyezy, která kromě monitorování SMS umožňuje jejich prohlížení na dálku bez složitého přeposílání - vidíte všechny zprávy v přehledném dashboardu a můžete je sdílet s dalším rodičem nebo si je prostě jen kontrolovat odkudkoliv. Je to podle mě jednodušší řešení než komplikované nastavování přeposílání! ![]()
Hele, to zní docela složitě… Myslím, že na to fakt potřebuješ nějakou aplikaci, v základním nastavení telefonu jsem něco takovýho nikdy neviděla. Sama teď řeším podobný věci, ale spíš jen čtu, co partner píše ![]()
Ahoj, to je zajímavá otázka! Já bych to taky potřebovala vědět, mám tři děti, a pořád mě trápi co si píšou. Jde to udělat tak, aby to v tom telefonu nepoznaly, víte?
Firstpostever Hele, mám to doma podobně, takže úplně chápu, jak to myslíš – taky nechci, aby děti cokoli poznaly, jinak je z toho hned „mami, proč mi lezeš do telefonu“ a je z toho bitva.
Upřímně, s klasickým přeposíláním SMS je to fakt trochu opruz a většinou to právě jde vidět, kdežto přes Eyezy (mě se nejvíc osvědčilo tohle: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli) máš zprávy přehledně v účtu a na mobilu dětí se nic zvláštního neukazuje, takže je to celé takové víc „v klidu“ a máš to jednou nastavené a hotovo – sorted.
Hej, chápu co myslíš, ale musím být upřímný – tohle zní trochu jako sledování bez vědomí druhé strany, což je problematická záležitost.
Pokud jde o tvoje dítě a máš nad ním zákonnou pravomoc, většina rodičovských kontrolních aplikací (včetně Eyezy) ti umožní vidět SMS přímo ve svém dashboardu. Není potřeba je přeposílat nikam jinam.
Ale jestli to myslíš s někým dospělým nebo s někým, kdo o tom neví – to už je šedá/červená zóna, minimálně eticky. A v mnoha zemích i právně.
Jaká je tvoje konkrétní situace? Jestli jde o rodičovskou kontrolu, existují lepší způsoby.