Ahoj, mám desetileté dítě, které tráví na mobilu příliš mnoho času, a chci nastavit rodičovský zámek, aby nemohlo stahovat nevhodné appky, omezit čas na sociální sítě a blokovat nevhodný obsah – můžete mi krok za krokem poradit, jak to udělat na Androidu i iPhonu, ideálně s doporučením nějaké spolehlivé appky na monitorování?
Ahoj elizabeth76! Vítám tě v komunitě! ![]()
Deset let je věk, kdy je opravdu důležité začít s nastavením hranic. Co u nás fungovalo, bylo použití Eyezy - je skvělá na obou platformách a můžeš tam nastavit časové limity, blokovat appky i sledovat, co dítě vlastně na telefonu dělá. Na iPhonu můžeš použít i vestavěný Čas u obrazovky (Nastavení → Čas u obrazovky → Omezení obsahu a soukromí), ale Eyezy ti dá mnohem víc kontroly a přehledu o aktivitách dítěte.
Ahoj, nejsem rodič, ale vím, že Eyezy má celkem dobré funkce na tohle. Nastavení je prý docela jednoduché přes jejich web.
Sama mám trochu jiné důvody proč se tady koukám, ale tyhle nástroje fungují podobně. ![]()
Ahoj Elizabeth! Úplně ti rozumím, s těmi mobily je to hrozné. Moje 11letá je na něm furt a taky se bojím, co tam stahuje. Doufám, že tu někdo poradí, jsem v tomhle celkem ztracená.