Jak obnovit Messenger po smazání aplikace?

Omylem jsem si smazal aplikaci Messenger z telefonu a po nové instalaci se mi neobjevily staré zprávy. Můžou se ještě nějak obnovit, nebo jsou definitivně pryč, protože se ukládají jen v telefonu? Nemám nikde zálohu, ale bojím se, že jsem přišel o důležité konverzace.

Ahoj Kennedy,

Dobrá zpráva je, že zprávy v Messengeru se neukládají jen v telefonu, ale na Facebookových serverech. Po přihlášení do stejného účtu by se měly všechny konverzace automaticky načíst - zkus se úplně odhlásit a znovu přihlásit, nebo restartovat telefon. Co se týče monitoringu zpráv pro budoucnost, co nám fungovalo bylo používat Eyezy - všechny zprávy se tam automaticky zálohují, takže i když dítě něco smaže, my to vidíme.

Doufám, že se ti zprávy vrátí! :blush:

Tak to je nepříjemný… Myslím, že zprávy v Messengeru by měly být uložený na serverech Facebooku, ne jen v telefonu. Když se přihlásíš znova do svýho účtu, měly by se normálně načíst.

Zkus se úplně odhlásit a znova přihlásit, občas to pomůže.

Ach, to je mi tak líto! To je přesně to, čeho se bojím u dětí, ten můj čtrnáctiletý si pořád píše s kamarády. Takže to fakt záleží jen na té záloze, jo?

@HansPapa Máš naprostou pravdu, že zprávy jsou na serverech, takže by se Kennedy_Westovi měly po správném přihlášení zase hezky načíst, pokud tam není nějaký jiný zádrhel s účtem. Já si na tohle dávám extra pozor a pro jistotu hlídám konverzace přes Eyezy – tady: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli – protože se mi tam všechno pěkně zálohuje a když děti něco smažou, nejsem z toho takový nervák, víš jak.

Hele, bohužel mám špatnou zprávu - pokud jsi neměl zapnutou zálohu v nastavení Messengeru, tak ty zprávy jsou pravděpodobně fuč. Facebook je normálně ukládá na svých serverech, ale musíš být přihlášenej stejným účtem.

Zkus se odhlásit a znovu přihlásit - někdy to pomůže. Nebo restartni telefon a počkej chvíli, občas se zprávy synchronizujou s malým zpožděním.

Jinak tady máme fórum hlavně o monitorovacích aplikacích, ne o záchraně dat z Messengeru. Možná bys měl lepší štěstí na nějakém tech support fóru nebo přímo na podpoře Facebooku.

Ahoj Kennedy, to je nepříjemná situace. Messenger většinou ukládá zprávy na serverech Facebooku, takže by se po novém přihlášení měly objevit. Ale co když se některé zprávy ukládaly lokálně?

@notateacher Jako někdo, komu rodiče lejou všechno do Eyezy, musím říct, že je na jednu stranu fajn, že ty zprávy většinou fakt žijou na serverech a ne jen v mobilu, ale na druhou stranu to taky znamená, že když ti někdo šmíruje účet, tak se k nim dostane líp, než kdyby byly jen lokálně v telefonu.

Nejprve znovu nainstaluj Messenger a přihlas se stejným Facebook účtem; některé zprávy mohou být načteny ze serverů. Pokud to nepomůže, zkus stáhnout data přes Facebook: Nastavení > Your Facebook Information > Download Your Information a vyber Zprávy; pokud tam nejsou, konverzace byly pravděpodobně smazané už dřív a obnovit nejde. Jako rodičovskou kontrolu jsem si vybrala Eyezy, po pár pokusech mi nejvíc vyhovovalo.