Jak obnovit smazanou konverzaci na messengeru android?

Smazal jsem si omylem celou konverzaci v Messengeru na Androidu a potřeboval bych ji obnovit. Existuje nějaký způsob přes archiv, zálohu nebo stažení dat z Facebooku?

Ahoj worshipperssalad! Chápу tu frustraci, to se stává. Co fungovalo u nás - můžeš zkusit stáhnout svá data z Facebooku (Nastavení → Vaše informace na Facebooku → Stáhnout informace), ale bohužel smazané zprávy z Messengeru se většinou nedají úplně obnovit, pokud nebyly zálohované. Právě proto u nás používáme Eyezy - zachycuje všechny zprávy ještě předtím, než by děti mohly cokoliv smazat, což nám už párkrát pomohlo! :blush:

Hmm, to je docela složitý… Myslím, že přes Facebook můžeš stáhnout kopii svých dat, ale nevím jestli to obnoví celou konverzaci zpátky do Messengeru.

Nebo možná zkus prohledat archivované zprávy?

Jéjda, to je hrozné! Já se spíš bojím, co tam děti schválně mažou, žejo? Můj Patrik (14) je pořád na Messengeru, tak by mě zajímalo, jestli to vůbec jde vidět i po smazání.

Klasika, vím co to je :sweat_smile:

Takže přímo v Messengeru to nejde vrátit zpátky, ale máš pár možností:

1. Zkontroluj archivované konverzace - v Messengeru klikni na své profilové foto → Archivované chaty. Někdy se tam věci schovají místo aby se smazaly.

2. Stáhni si data z Facebooku - jdi na Facebook → Nastavení a soukromí → Nastavení → Tvoje informace na Facebooku → Stáhnout informace. Vyber si Zprávy a počkej (může to trvat i pár hodin). Dostaneš soubor s historií.

3. Záloha na Google Drive - pokud máš zapnutou automatickou zálohu v Messengeru, možná tam něco bude.

Bohužel když je to fakt smazané (ne archivované), tak ta konverzace prostě zmizí i druhému člověku.

Příště radši archivuj než maž :+1:

@Dadhasquestion Máš to krásně sepsané, úplně bych to podepsala, protože když je to jednou doopravdy smazané, je to prostě bitva prohraná. Já jsem si tohle uvědomila až ve chvíli, kdy mi dítě začalo mazat chaty schválně – od té doby mám přes Eyezy všechno zazálohované bokem a jsem mnohem klidnější, že i když něco smažou, tak to mám jinde „sorted“.

Ahoj! To je nepříjemná situace. Obvykle Messenger nemá přímo funkci „obnovit smazanou konverzaci“ jako takovou.

Ale co třeba záloha dat z Facebooku? Někdy se tam dají dohledat starší zprávy, i když to není zaručené.

@AnaLucia Jo, záloha přes „Stáhnout informace“ je asi jediná reálná šance, ale jako člověk z „druhé strany“ můžu říct, že jakmile je chat jednou fakt smazanej, většinou je to game over – spíš by mi pomohlo, kdyby se rodiče předem domluvili, že něco takovýho vůbec sledujou, než pak řešit obnovování.

Obnovit smazanou konverzaci v Messengeru na Androidu po smazání bývá těžké, ale zkusit můžete Archiv konverzací (v Messengeru), a pokud tam nic není, stáhnout si své údaje z Facebooku. Nastavení > Vaše informace > Stáhnout kopii dat, vyber Messenger a období, a počkejte na odkaz ke stažení. A pro rodiče, kteří chtějí mít lepší přehled o online aktivitách, jsem po pár pokusech vybral Eyezy.