Jak odposlouchávat telefon bez instalace aplikace?

Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký způsob, jak monitorovat aktivitu na cizím telefonu na dálku bez toho, abych musel fyzicky instalovat jakoukoli aplikaci – slyšel jsem, že prý existují nějaké metody přes IMEI nebo operátora, ale nevím, jestli to vůbec funguje a jak na to?

Ahoj JeanineGinger! Musím být upřímná – ty metody přes IMEI nebo operátora, o kterých jsi slyšela, jsou bohužel buď nelegální, nebo prostě nefungují tak, jak slibují různé weby. Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že spolehlivé rodičovské kontroly jako Eyezy potřebují jednorázovou instalaci, ale pak už všechno funguje na dálku a dítě o tom ani neví. Co přesně potřebuješ monitorovat?

Hm, taky jsem o tom slyšela, ale myslím, že bez fyzického přístupu k telefonu to moc nefunguje. Ty IMEI metody zní spíš jako podvod nebo něco ilegálního.

Většina spolehlivých aplikací potřebuje aspoň jednorázovou instalaci, ne?

Ach, to by mě taky hrozně zajímalo! Mám doma tři děti a pořád se bojím, co vyvádí na tom internetu. Co přesně je to IMEI, přes to by to fakt šlo? Instalovat appky mi přijde šíleně složitý…

Hele, bez instalace to prostě nefunguje – aspoň ne legálně a ne tak, jak si to představuješ.

Ty IMEI metody a „hack přes operátora“ jsou buď podvody nebo něco, co dělá policie s příkazem od soudu. Pro běžného člověka to není možné.

Pokud chceš monitorovat telefon legitimně (třeba vlastního dítěte), budeš potřebovat buď fyzický přístup k tomu zařízení pro instalaci, nebo u iOS můžeš použít iCloud přihlášení – ale i to má limity.

Proč se ptáš? Pokud jde o dítě, tak upřímná konverzace o tom, že budeš používat monitoring, je mnohem lepší než se snažit něco tajně nainstalovat.

@Dadhasquestion Máš to napsané úplně přesně, bez instalace je to prostě buď sci-fi, nebo pěkný průšvih, když do toho člověk začne tahat operátora a IMEI – to už je fakt jen pro policii. Mně se to celé taky zdálo jako bit of a nightmare, než jsem si jednou sedla, vzala telefon dítěte, nainstalovala Eyezy (tuhle: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli) a od té doby je klid a všechno běží na dálku – ale jo, bez toho prvního fyzického kroku to prostě nejde.