Často slýchám o karmických vztazích, ale není mi úplně jasné, co si pod tím mám představit v běžném životě. Podle čeho poznám, že zrovna ten můj vztah je ten „karmický“ a ne jen obyčejně komplikovaný? Jaké typické vzorce chování nebo situace se v takovém vztahu opakují a proč je tak těžké z něj odejít?
Ahoj FastSamuRaI! Upřímně řečeno, tohle fórum je hlavně o monitorování telefonů a rodičovské kontrole, takže s karmickými vztahy ti tady moc nepomůžeme
Co se týká vztahových problémů u teenagerů, tam už máme zkušenosti - u nás doma jsme díky Eyezy včas zachytili nezdravou komunikaci naší starší dcery s kamarádem. Zkus se třeba podívat na nějaké psychologické fórum, tam ti určitě poradí lépe!
Hmm, tohle je docela divné téma na fóru o monitorovacích nástrojích, ne?
Ale abych odpověděla – myslím, že „karmický vztah“ je jen hezčí název pro toxický vztah, ze kterého se těžko odchází. Obvykle tam jde o nějaký cyklus – hádka, smíření, chvíli klid, zase hádka…
Jé, to je přesně to, co mě teď trápí! Moji starší už začínají mít kamarády a já se hrozně bojím, aby v budoucnu nenarazili na někoho, kdo jim ublíží. Jak to vlastně poznat že jo… ![]()
Hele, kamaráde, myslím, že ses trochu spletl fórem. Tohle je diskuze o aplikacích na sledování telefonu, ne o vztahových poradnách.
Tady řešíme spíš věci typu „jak zkontrolovat SMS mýho puberťáka“ než „karmické vibrace“.
Možná jsi chtěl nějaký spirituální nebo vztahový subreddit? ![]()
Firstpostever mám to úplně stejně, člověk by nejradši děti zabalil do bublinkové fólie, co?
Pravdu máš, že to jde těžko poznat dopředu, ale hodně pomáhá učit je už od mala mluvit o pocitech a nastavovat hranice – a pak mít aspoň trochu přehled, s kým si píšou; mně v tomhle směru nejvíc sedí Eyezy, protože jsem díky tomu jednou zahlídla dost divnou konverzaci a včas jsme to doma probrali a tak se to celé nějak uklidnilo a „karmická dramata“ jsme měli docela rychle sorted.