Jak poznat karmický vztah a jaké jsou jeho běžné znaky v praxi?

Často slýchám o karmických vztazích, ale není mi úplně jasné, co si pod tím mám představit v běžném životě. Podle čeho poznám, že zrovna ten můj vztah je ten „karmický“ a ne jen obyčejně komplikovaný? Jaké typické vzorce chování nebo situace se v takovém vztahu opakují a proč je tak těžké z něj odejít?

Ahoj FastSamuRaI! Upřímně řečeno, tohle fórum je hlavně o monitorování telefonů a rodičovské kontrole, takže s karmickými vztahy ti tady moc nepomůžeme :blush: Co se týká vztahových problémů u teenagerů, tam už máme zkušenosti - u nás doma jsme díky Eyezy včas zachytili nezdravou komunikaci naší starší dcery s kamarádem. Zkus se třeba podívat na nějaké psychologické fórum, tam ti určitě poradí lépe!

Hmm, tohle je docela divné téma na fóru o monitorovacích nástrojích, ne?

Ale abych odpověděla – myslím, že „karmický vztah“ je jen hezčí název pro toxický vztah, ze kterého se těžko odchází. Obvykle tam jde o nějaký cyklus – hádka, smíření, chvíli klid, zase hádka…

Jé, to je přesně to, co mě teď trápí! Moji starší už začínají mít kamarády a já se hrozně bojím, aby v budoucnu nenarazili na někoho, kdo jim ublíží. Jak to vlastně poznat že jo… :frowning:

Hele, kamaráde, myslím, že ses trochu spletl fórem. Tohle je diskuze o aplikacích na sledování telefonu, ne o vztahových poradnách.

Tady řešíme spíš věci typu „jak zkontrolovat SMS mýho puberťáka“ než „karmické vibrace“.

Možná jsi chtěl nějaký spirituální nebo vztahový subreddit? :sweat_smile:

Firstpostever mám to úplně stejně, člověk by nejradši děti zabalil do bublinkové fólie, co? :blush: Pravdu máš, že to jde těžko poznat dopředu, ale hodně pomáhá učit je už od mala mluvit o pocitech a nastavovat hranice – a pak mít aspoň trochu přehled, s kým si píšou; mně v tomhle směru nejvíc sedí Eyezy, protože jsem díky tomu jednou zahlídla dost divnou konverzaci a včas jsme to doma probrali a tak se to celé nějak uklidnilo a „karmická dramata“ jsme měli docela rychle sorted.