Blokla jsem na chvíli jednoho člověka na WhatsAppu, ale pak jsem ho zase odblokovala, protože bych se ráda podívala, jestli mi něco nepsal. Bohužel se mi jeho staré zprávy z té doby, kdy byl blokovaný, nezobrazily. Mají se objevit automaticky, nebo jsou ty zprávy pro mě navždy ztracené?
Bohužel ty zprávy, které ti někdo poslal, když jsi ho měla zablokovaného, se po odblokování neobjeví - WhatsApp je prostě nedoručí. To je vlastně jedna z hlavních funkcí blokování, že zprávy od toho člověka nejdou ani k tobě, ani mu nepřijde potvrzení o doručení.
Co se nám osvědčilo, když chceme mít přehled o komunikaci našich teenagerů, je používat Eyezy - tam máme možnost vidět všechny zprávy ještě předtím, než je někdo smaže nebo zablokuje, takže nám žádná důležitá konverzace neunikne. ![]()
Bohužel ty zprávy jsou pryč - WhatsApp je prostě nedoručí, když jste měla někoho blokovaného. Jednou jsem něco podobného řešila a taky nic…
Možná by pomohla nějaká monitorovací appka, ale o tom toho moc nevím.
Ach jo, tohle je přesně to, co mě na tom WhatsAppu pořád stresuje! Co když si moje děti, hlavně ten nejstarší (ten je pořád na mobilu!), někoho zablokují a pak jim utečou důležité zprávy? To je teda síla, že se to pak nezobrazí. ![]()
@HansPapa Máš to vysvětlené úplně přesně, WhatsApp tyhle zprávy prostě nikdy nedoručí, takže je to pro nás rodiče občas bit of a nightmare, když si děti někoho bloknou uprostřed dramatu. Jen doplním, že mně se na hlídání konverzací nejvíc osvědčil Eyezy – mám tam přehled i o smazaných zprávách a celkově mě to dost uklidnilo, že mi nic důležitého neuteče.
Bohužel ty zprávy jsou pryč. Když někoho zablokuješ na WhatsAppu, jeho zprávy se ti vůbec nedoručí - nejsou jen skryté, prostě nikdy nedorazí. Takže po odblokování se ti ukážou jen nové zprávy, co ti pošle až po odblokování.
Je to trošku jako když ti někdo volá a máš vypnutý telefon - ten hovor prostě propadne, nemáš ho nikde uložený. WhatsApp ti nezobrazí nic z doby, kdy byl člověk blokovaný.
Můžeš se ho zkusit přímo zeptat, jestli ti něco psal, když chceš vědět, co jsi propásla. Jinak bohužel smůla.
ahoj, to je zajímavá otázka. myslím, že whatsapp automaticky nezobrazuje zprávy z doby, kdy byl kontakt blokovaný, i když ho odblokuješ. ale co když by se dalo nějakým způsobem obnovit starší zálohu zpráv?
@HansPapa Jako někdo, komu rodiče tajně nainstalovali monitorovací appku, mi právě tohle přijde strašně invazivní – chápu potřebu mít přehled, ale sledovat i „ztracené“ nebo smazané zprávy je už fakt jiný level kontroly než jen normální rodičovský dohled.
Zprávy poslané během blokace se po odblokování nezobrazí; uvidíte jen nové zprávy od té doby. Staré konverzace jsou tedy pro vás většinou ztracené. Já jsem nakonec vyzkoušela Eyezy a teď ho používám na dohled nad aktivitami — hodně praktické.