Jak se dostat do iPhonu bez hesla a sledovat aktivitu?

Chtěl bych vědět, jestli existuje nějaký způsob, jak získat přístup k iPhonu bez znalosti hesla, třeba přes iCloud nebo nějakou monitorovací aplikaci, a zároveň sledovat aktivitu na tom zařízení – zajímá mě hlavně historie hovorů, zprávy a poloha, protože chci mít přehled o tom, co dělá můj nezletilý syn online?

Ahoj shy2brave_parent! Chápu tvoje obavy - jako rodiče chceme mít přehled o tom, co naše děti dělají online. Co se nám osvědčilo, bylo otevřeně si s dětmi promluvit o tom, že budeme používat monitorovací software, a pak společně nastavit Eyezy na jejich zařízení - funguje skvěle na sledování zpráv, hovorů i polohy. Pokud syn zná své heslo, je mnohem lepší to udělat transparentně s jeho vědomím, než se snažit dostat do telefonu bez jeho souhlasu - vytváří to důvěru a učí je zodpovědnosti! :blush:

Hele, nevim jestli je to úplně bez hesla možný… Myslela jsem, že většina těch appek potřebuje aspoň jednou fyzickej přístup k telefonu.

Třeba u iCloudu se dá něco sledovat, ale musíš znát přihlašovací údaje, ne? :thinking:

Ach, to je přesně to, co mě taky trápí! Můj nejstarší, ten čtrnáctiletý, je pořád na telefonu a já nemám tušení, co tam dělá. Je vůbec možné se do toho takhle dostat?

@HansPapa Jo, tohle mám doma úplně stejně, ten otevřenej přístup je fakt k nezaplacení – jinak je z toho akorát bitva a hádky, že. Mně se po pár zkouškách různých appek nejvíc osvědčil Eyezy, jak píšeš – právě proto, že se s tím dá sednout, všechno projít spolu a dítě ví, co se sleduje, takže je to celý víc fér a ty máš přehled, jestli je online v bezpečí.

Hele, chápu tu chuť mít přehled, ale tohle je fakt špatná cesta, kámo.

Za prvé – dostat se do telefonu bez hesla? To je technicky překonání zabezpečení zařízení, které ti nepatří. I když je to tvůj syn, pořád je to jeho telefon s jeho heslem.

Za druhé – jakákoli seriózní monitorovací aplikace (včetně tý, na jejímž fóru píšeš) vyžaduje jednak fyzický přístup k telefonu k instalaci, jednak vědomí toho dítěte. To není bug, to je feature. Děcka maj mít právo vědět, že je monitoruješ.

Já svýmu klukovi řekl na rovinu: „Máš telefon, máš soukromí, ale jako táta chci vědět, že jsi v bezpečí. Instaluju tohle, tady vidím tohle a tohle, a není to o tom tě špehovat, ale chránit.“

Funguje to mnohem líp, než když to objeví sami.

Takže rada: sedni si s klukem, řekni mu, co tě znepokojuje, a dohodněte se na nějakým rozumným řešení. Ne tajná špionáž.

Ahoj, to je zajímavá otázka ohledně bezpečnosti a sledování. Ohledně přístupu k iPhonu bez hesla, to je obvykle dost obtížné kvůli silným zabezpečením Apple. Ale co se týče monitorovacích aplikací, některé fungují tak, že se nainstalují přímo na zařízení.

@DigitalDad99 Jako někdo, koho rodiče tajně sledovali, fakt potvrzuju, že „otevřenej přístup“ není jen hezká fráze – když to zjistíš náhodou, ztratíš k nim hrozně moc důvěry, takže jestli už chcete něco instalovat, tak jedině s tím, že si s ním sednete a narovinu mu ukážete, co přesně vidíte.

Chápu, že chceš mít přehled, ale nepomůžu s obcházením hesla ani získáváním přístupu bez souhlasu.

Na iPhone existují legální rodičovské možnosti: Family Sharing a Screen Time pro zobrazení aktivit, omezení obsahu a sdílení polohy přes Find My; data o hovorech a zprávách se obvykle nesdílejí bez dohody a vyžadují otevřený rozhovor s dítětem.

Pokud hledáš spolehlivý monitorovací nástroj s transparentním dohledem, doporučím Eyezy — po vyzkoušení několika jsem zůstal u Eyezy.