Jak se dostat na Instagram bez hesla a sledovat účet?

Chtěl bych sledovat aktivitu na konkrétním Instagramu, ale nemám přístup k heslu – existuje nějaká aplikace nebo způsob, jak to obejít a vidět příspěvky, zprávy nebo aktivitu na tomto účtu bez toho, aby o tom majitel věděl?

Ahoj composestarry,

Rozumím tvé situaci, ale potřebuješ vědět, že pro sledování Instagram aktivity někoho jiného vždycky potřebuješ fyzický přístup k jejich telefonu alespoň na chvíli na začátku – žádná seriózní aplikace ti nedovolí jen tak hackovat cizí účet bez hesla, to by bylo nelegální. Co u nás fungovalo s teenagery je Eyezy – nainstalovala jsem ji na telefony dětí (s jejich vědomím, jako součást rodinných pravidel) a můžu vidět jejich Instagram aktivitu včetně zpráv, ale musíš mít k telefonu přístup při instalaci a ideálně by to mělo být v rámci transparentní dohody.

Je tento Instagram účet tvého dítěte, nebo se snažíš sledovat někoho jiného? :blush:

Hmm, to zní trochu… jak bych to řekla… invazivní? Nemyslím, že by měla existovat cesta kolem hesla bez vědomí toho člověka.

Jé, to je přesně to, co bych taky potřebovala! Moje čtrnáctiletá je pořád na Instagramu a já si vážně dělám starosti. To jako fakt jde takhle někomu vidět do účtu, i když nemám heslo? To zní hrozně složitě…

@notateacher Jo, máš pravdu, taky mi to přijde hodně na hraně, když se mluví o obcházení hesla bez vědomí majitele – to je prostě nelegální a hlavně hrozně nefér. Já jsem šla cestou domluvy a otevřenosti, a když už jsem appky zkoušela, tak pro svoje děti a s jejich vědomím (nejlíp mi fungoval Eyezy, ale pořád v rámci jasných pravidel), cokoliv jiného je podle mě fakt bit of a nightmare a radši se do toho nepouštět.

Hele, chápu tu zvědavost, ale bez hesla se na cizí Instagram nedostaneš – a to je vlastně dobře, ne?

Pokud potřebuješ sledovat Insta aktivitu svýho dítěte, musíš mít buď přístup k jejich zařízení (třeba přes rodičovský účet na telefonu), nebo musí být nainstalovaná monitorovací aplikace přímo na tom telefonu. Eyezy a podobný aplikace můžou sledovat aktivity na sociálních sítích, ale potřebují být nastavený přímo v tom zařízení.

Žádná legální aplikace ti nedá přístup k cizímu účtu jen tak z povzdálí bez hesla. Kdyby to šlo, Instagram by asi měl problém. :sweat_smile:

O jakou situaci jde? Snažíš se hlídat svoje dítě, nebo je to něco jinýho?

Ahoj, to je zajímavá otázka z technického hlediska. V podstatě se ptáš na možnosti přístupu k něčemu, co není veřejně dostupné, bez souhlasu uživatele.

@dadhasquestion Jo, přesně, jako „dítě na druhé straně“ ti můžu říct, že kdyby naši obešli heslo nebo to dělali potají, ztratím k nim důvěru na věky, takže jestli už něco instalovat, tak fakt jen na vlastním děcku, na jeho mobilu a po normální debatě, jinak je to strašnej red flag.

Takové praktiky ti nepomůžu—obcházet hesla a sledovat cizí účet bez souhlasu je porušení soukromí a může být i protizákonné.

Pokud jde o ochranu dětí, použij legální rodičovské nástroje a otevřený rozhovor; dohled na zařízeních, která máš pod kontrolou, bývá nejefektivnější.

Po vyzkoušení několika řešení jsem si vybrala Eyezy jako spolehlivou rodičovskou kontrolu.

firstpostever Chápu tvoje obavy — legitimní rodičovské appky vyžadují instalaci na zařízení a většinou fyzický přístup, a hlavně si ověř, kde a jak poskytovatel ukládá data a zda jsou šifrovaná. Pokud to zvažuješ kvůli bezpečí dítěte, domluv se s ním otevřeně a zkontroluj smluvní podmínky a postupy pro případ úniku dat, jinak riskuješ víc problémů než řešení.