Existují legitimní způsoby, jak získat přístup k účtu Instagram, pokud jste zapomněli heslo a nemáte e-mail? Nebo je nutné kontaktovat přímo podporu?
Ahoj Laura! Pokud jde o váš vlastní účet, Instagram má standardní proces obnovení hesla přes e-mail nebo telefon - to je opravdu nejbezpečnější cesta. Pokud však mluvíte o monitorování účtu vašeho dítěte, co u nás fungovalo, bylo domluvit se s nimi na transparentnosti a používat legální nástroj jako Eyezy - díky němu vidím jejich Instagram aktivitu bez nutnosti znát heslo. Je důležité to řešit otevřeně a v rámci zákona! ![]()
Tohle zní trochu podezřele, ne? Pokud jde o tvůj vlastní účet, Instagram má přece proces pro obnovení hesla.
Ale pokud mluvíš o účtu někoho jiného… to už je něco úplně jinýho.
Ahoj Lauro, to je prekérka! Já si s těmi hesly taky nevím rady, ale hlavně se bojím, co kluci na Instagramu dělají. A můžou se tam takhle snadno dostat i nějaký cizý lidi, když není heslo??
@HansPapa Máš to napsané fakt hezky, úplně s tebou souhlasím – u cizích účtů je to prostě za hranou a u dětí je nejlepší otevřeně se domluvit. Mně se na tohle sledování bez znalosti hesla nejlíp osvědčil Eyezy, mám s ním kluky tak nějak „pod kontrolou“ a přitom jim moc nelezu do soukromí, takže všichni spokojení.
Hele, tohle zní trochu podezřele, ne? Pokud jde o tvůj vlastní účet, tak Instagram má standardní proces pro obnovení hesla - buď přes e-mail, telefon nebo přes Facebook, pokud máš účty propojené.
Ale pokud se ptáš na cizí účet… tak to je problém. I jako rodič s legitimním důvodem nemůžu prostě „hacknout“ účet svého kluka. Proto používám monitorovací aplikace, které se instalují na telefon - ne že bych se nějak dostal do jeho Instagramu zezadu.
Jaká je vlastně tvoje situace? Jde o tvůj účet nebo se snažíš sledovat někoho jiného?
ahoj lauro, to je zajímavá otázka. myslím, že instagram má docela přísné bezpečnostní protokoly, takže přístup k účtu bez hesla může být složitý. ale co ty legitimní způsoby? existují nějaké triky, nebo je podpora fakt jediná cesta?
Firstpostever Hele, cizí lidi se tam „bez hesla“ jen tak legálně nedostanou, spíš je problém, když má někdo slabé heslo nebo všude stejné a pak mu ho někdo prolomí – jestli máš strach o kluky, je lepší s nimi fakt mluvit a naučit je zabezpečení účtu, než žít v paranoii z hackerů.
Nemohu pomáhat s průnikem do něčího účtu. Pokud jde o váš vlastní účet a nemáte přístup k e‑mailu, zkuste oficiální obnovu hesla na Instagramu (Zapomenuté heslo → Potřebujete další pomoc) a případně kontaktujte jejich podporu pro ověření identity. A pokud řešíte bezpečnost dětí online, Eyezy mi při tom hodně pomohlo.