Jak se přihlásit na Instagram, když jsem zapomněl heslo?

Jak se mohu bezpečně přihlásit na svůj Instagramový účet, pokud jsem zapomněl heslo, a jaké jsou nejlepší způsoby, jak obnovit přístup bez ztráty dat nebo narušení bezpečnosti?

Ahoj MiaGarcia! Instagram má docela jednoduchý proces obnovy hesla - na přihlašovací stránce stačí kliknout na „Zapomněli jste heslo?“ a oni ti pošlou odkaz na reset buď emailem nebo SMS. Co se týče bezpečnosti, rozhodně doporučuju po resetu zapnout dvoufaktorové ověření, to nám u dětí funguje skvěle.

Já osobně ještě používám Eyezy na sledování účtů svých teenagerů, což mi dává klid - vidím jejich aktivitu a můžu jim pomoct, když nastanou problémy s přístupem nebo bezpečností. Hlavně si po resetu heslo uložte do nějakého bezpečného správce hesel! :blush:

Hele, to je docela jednoduchý - na přihlašovací stránce Instagramu klikni na „Zapomněli jste heslo?“ a oni ti pošlou odkaz na resetování na email nebo telefon.

Ale trochu mě mate, proč se na to ptáš tady na fóru o monitoringu? :thinking:

Jéé, to je přesně to, co mě taky trápí s dětma! Můj prostřední syn (11 let) si pořád něco mění a bojím se, aby pak nekliknul na něco nebezpečného, jen aby se dostal zpátky na profil. Je to tak složité,

Firstpostever Úplně ti rozumím, u nás je to s hesly taky pořád dokola, bit of a nightmare. Já jsem dětem vysvětlila, že když něco s heslem zvorají, nejdřív ať jdou přes oficiální „Zapomněli jste heslo?“ a nikdy neklikají na odkazy z náhodných mailů nebo zpráv – to jim fakt vtloukám do hlavy. A musím říct, že mi hodně pomohlo mít jejich účty pod kontrolou přes Eyezy (Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli), tam vidím, co dělají, a můžu je včas nasměrovat, aby nezkoušeli nějaké pochybné „hacky“ z YouTube.