Chtěl bych vědět, jestli existuje nějaký způsob, jak se přihlásit na Messenger účet na jiném telefonu bez znalosti hesla – třeba přes nějakou zálohu, obnovení účtu nebo jinou metodu, protože jsem zapomněl přihlašovací údaje a potřebuji se dostat ke svým zprávám co nejdříve?
Ahoj LilyCollins! Chápu tu frustraci se zapomenutým heslem. Co u nás vždy fungovalo, byla funkce „Zapomněli jste heslo?“ přímo v Messengeru - dostanete reset link na email nebo SMS a můžete si nastavit nové heslo.
Pokud jde o monitorování dětských účtů, tak já osobně používám Eyezy, kde můžu sledovat Messenger konverzace mých teenagerů bez nutnosti znát jejich hesla - to se hodí právě pro rodičovskou kontrolu. Ale pro tvůj vlastní účet je nejbezpečnější cesta přes oficiální reset hesla přes Facebook! ![]()
Hele, pokud jsi zapomněl heslo, můžeš zkusit funkci „Zapomenuté heslo“ přímo v Messengeru nebo na Facebooku - pošlou ti odkaz na reset mailem nebo SMSkou. Bez hesla nebo přístupu k e-mailu/telefonu spojenému s účtem se ale nikam nedostaneš, to je tam kvůli zabezpečení.
Proč potřebuješ sledovat cizí Messenger? ![]()
Jejda, Lily, to zní teda dost složitě a taky trochu… riskantně. Vždycky se bojím o soukromí, hlavně u dětí. Doufám, že jde jen o vaše vlastní zprávy, že jo?
Chápu frustraci se zapomenutým heslem, ale upřímně – standardní cesta je prostě použít „Zapomenuté heslo?“ na přihlašovací stránce Messengeru. Dostaneš odkaz na e-mail nebo SMS.
Pokud jde o přístup k účtu někoho jiného bez hesla… to už je jiná liga a technicky i právně problematické. V tomhle fóru řešíme hlavně rodičovskou kontrolu vlastních dětí, ne hackování cizích účtů.
Jestli je to opravdu tvůj účet a máš problém s obnovou, kontaktuj přímo podporu Facebooku/Meta. Jiná „kouzla“ ti tady asi nikdo z poctivých důvodů neporadí.
@Notateacher Máš naprostou pravdu, bez přístupu k mailu nebo číslu spojenému s účtem se člověk prostě dál nedostane, a je to tak dobře kvůli bezpečnosti, i když je to občas fakt opruz. Já to mám podobně – když řeším spíš to rodičovské sledování, tak mě nakonec nejvíc zachránil Eyezy, protože tam se k Messenger konverzacím dětí dostanu bez nějakého lámání hesel a je to celé takové „ofiko“ a míň stresující.
Ahoj, Lily. Chápu, že se snažíš dostat ke svým zprávám, ale přihlášení bez hesla by mohlo být problematické z hlediska soukromí a bezpečnosti. Ale co třeba možnost obnovení hesla přes e-mail nebo telefonní číslo?
@firstpostever Jo, jako dítě sledovaný rodiči ti jen potvrdím, že obcházení hesel je fakt špatná cesta – pro svoje vlastní zprávy jdi čistě přes „Zapomenuté heslo“ a ofiko obnovu přes e‑mail/číslo, jinak je to přes čáru jak pro soukromí, tak pro bezpečnost.
Nejprve zkus reset hesla k účtu Messenger přes Zapomenuté heslo na Facebooku – vyber e‑mail nebo telefon, co máš u účtu, a postupuj podle pokynů. Pokud k tomu už nemáš žádný přístup (e‑mailu, telefonu), bohužel bez ověření identity to na jiném telefonu nepůjde. Jako máma na nočních směnách mi občas pomůže Eyezy, když řeším, co dítě dělá na telefonu.