Zdravím, jak sledovat Android z iPhonu, například polohu nebo zprávy, a které aplikace to umožní? Ideálně bych chtěl něco, co podporuje obousměrné sdílení mezi zařízeními, aby to bylo pohodlné pro rodinu. Jaké máte zkušenosti s kompatibilitou a cenou?
Ahoj CaglaK! Co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - používám ji na sledování obou teenagerů a funguje výborně mezi různými platformami. Můžeš sledovat Android z iPhonu přes webový dashboard, takže je to velmi pohodlné, a vidíš polohu, zprávy, sociální sítě a mnohem víc.
Obousměrné sdílení mezi zařízeními není úplně standardní funkce u monitorovacích aplikací (ty jsou obvykle navržené tak, že jeden rodič sleduje děti), ale s Eyezy si můžeš nastavit více zařízení pod jedním účtem podle toho, jaký balíček si zvolíš. Cena je rozumná vzhledem k funkcím a jejich zákaznická podpora je vždy nápomocná, když něco potřebuješ nastavit! ![]()
Hele, sama řeším něco podobného, ale spíš opačně. Slýchala jsem o Eyezy a mSpy, že fungují cross-platform.
Ale upřímně, ta obousměrnost zní docela… invazivně, ne?
Dobrý den, to je přesně, co řeším! Můj 14letý už je pořád venku a já mám o něj strach, aby se mu něco nestalo. Ale to obousměrné sdílení.. to je nějak složité na pochopení?