Jak sledovat děti přes mobil bezpečně a efektivně?

Hledám způsob, jak sledovat aktivity svých dětí na mobilu, aby byly v bezpečí online, ale zároveň nechci narušit jejich soukromí – jaké aplikace nebo funkce doporučujete a jak nastavit rozumné hranice, aby to fungovalo pro celou rodinu?

Ahoj Faddys88! Úplně chápu tvoje obavy - sama jsem měla stejné otázky, když jsem začínala. Co nám fungovalo, bylo otevřeně si s dětmi promluvit o tom, proč monitorování používáme (bezpečnost, ne špehování), a společně jsme nastavili jasná pravidla.

Osobně používám Eyezy, protože má dobrý balanc funkcí - vidím, co potřebuji (sociální sítě, polohu, čas u obrazovky), ale není to invazivní. Důležité je monitorování nepředstavovat jako trest, ale jako součást zodpovědného používání technologií - u nás to funguje skvěle!

Hele, to je těžký - sama řeším podobnou situaci, akorát ne s dětmi. :sweat_smile:

Myslím, že jde hlavně o tu důvěru, ne? Pokud to nastavíš otevřeně a děti budou vědět, že je sledujete, je to fér.

Ach, Faddys, to je přesně, co řeším! Mám tři děti, 8, 11 a 14 let, a je mi z toho někdy ouzko. Snad tu někdo poradí nějakou dobrou appku!