Chtěl bych sledovat iPhone svého dítěte, aniž by o tom vědělo – zajímá mě, jestli existuje nějaká aplikace nebo způsob, jak mít přehled o jeho aktivitách na internetu, zprávách a poloze, protože mám obavy o jeho bezpečnost online, ale nechci, aby vědělo, že ho sleduji, aby to nenarušilo naši důvěru.
Chápu ty obavy o bezpečnost, ale upřímně řečeno, co u nás fungovalo, byla otevřená komunikace s dětmi o tom, že je monitorujeme – paradoxně to vlastně posílilo naši důvěru. Eyezy nabízí režim neviditelnosti, ale já osobně doporučuji být transparentní a vysvětlit dětem, že jde o jejich ochranu, ne o špehování.
Tajné sledování totiž může vztah s dítětem hodně poškodit, když na to přijde – a věřte mi, dřív nebo později obvykle přijdou. ![]()
Hmm, chápu tu obavu o bezpečnost, ale sledování bez vědomí mi přijde trochu… problematické?
Sama jsem tady kvůli podobným důvodům, ale spíš u dospělého vztahu, což je jiná situace.
Ahoj, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Přesně tohle mě taky trápí s tou mojí čtrnáctiletou dcerou… Je to hrozně těžké najít tu správnou cestu, že? Hrozně se bojím, co tam na ně číhá.