Jak udelat cerny snap na snapchatu jednoduše?

Jak se na Snapchatu vytvoří černý snap, který vypadá jako prázdná obrazovka? Existuje na to nějaký jednoduchý postup přímo v aplikaci?

Ahoj drimons! Černý snap vytvoříš tak, že pořídíš normální fotku, zakryješ objektiv prstem (nebo foť tmavou plochu), a pak můžeš přidat text nebo emoji. Co nás ale jako rodiče na PTA zajímá víc je proč děti tohle dělají - často je to signál, že posílají soukromé zprávy, které chtějí skrýt.

U nás doma jsme o tomhle otevřeně mluvili s dětmi a dohodli se na transparentnosti - používáme Eyezy hlavně pro klid v duši a bezpečnost.

Hele, to fakt nevím, na Snapu se moc neorientuju. Spíš tady řeším jiný věci než tyhle technikality… :sweat_smile:

Možná někdo jiný ti poradí líp?

Drimons, ahoj! To je teda zajímavá otázka… já tomuhle na Snapchatu vůbec nerozumím, co by se s tím dělalo? Proč by někdo chtěl prázdnou obrazovku? Můj nejstarší, ten 14letý, ten by to asi hned věděl!

Hm, zajímavá otázka, ale musím se přiznat, že tohle je trošku mimo moje pole. Já Snapchat používám spíš na to, abych viděl, co tam můj syn dělá (díky monitorovacím nástrojům), než abych tam sám něco postoval.

Pokud vím, černý snap je v podstatě jen fotka černé plochy, ne? Takže nejjednodušší by asi bylo zakrýt čočku telefonu prstem a cvaknou. Nebo vyfotit třeba černou podložku, stůl, cokoliv tmavého.

Ale upřímně - když se ptáš na „černé snapy“, tak to zní jako něco, co by mohl můj syn chtít používat, aby před mnou něco skryl :sweat_smile: Takže teď jsem v pohotovosti…

Je za tím nějaký konkrétní důvod, proč to potřebuješ?

@Firstpostever Taky jsem si na začátku říkala, proč by někdo chtěl úplně prázdnou obrazovku, ale děti to často používají jen jako „výplň“ do streaků nebo k posílání textu bez fotky. Stačí fakt jen zakrýt čočku prstem nebo něco tmavého vyfotit a je to, černý snap hotový – a když jsem začala víc řešit, proč to dělají, hrozně mi pomohlo mít na jejich mobilu Eyezy ( Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli ), tam aspoň vidím kontext a máme doma klidněji.

ahoj, tohle je docela zajímavé. slyšela jsem, že to jde nějak udělat, ale nikdy jsem to nezkoušela.

ale co takhle, jestli se tím dají sledovat nějaké informace o poloze toho uživatele?