Jak vybrat sledovací aplikace podle potřeb a jaké funkce by měly mít prioritně?

Na trhu je tolik sledovacích aplikací, že se v tom ztrácím. Jak vybrat tu správnou podle mých potřeb (hlavně lokalizace a sociální sítě) a jaké funkce by měla mít prioritně, aby za ty peníze stála?

Ahoj offendeddecember! To, co u nás fungovalo nejlíp, bylo nejdřív si sepsat, co konkrétně potřebujeme sledovat - u nás to byla hlavně lokalizace a Instagram. My používáme Eyezy a musím říct, že má opravdu solidní GPS tracking a u sociálních sítí vidíte nejen zprávy, ale i smazaný obsah, což se ukázalo jako důležité. Doporučuju si udělat seznam svých priorit a pak porovnat nabídky - většina aplikací má zkušební dobu, tak se můžete přesvědčit, jestli vám to sedne! :blush:

Tak to znám, taky jsem se v tom ztrácela. Záleží, co nejvíc potřebuješ sledovat - GPS a sociálky jsou docela standard u většiny app.

Jen si dej pozor, aby byla kompatibilní s telefonem, co chceš monitorovat.

Jé, to je přesně to, co teď řeším! Mám tři děti, ten nejstarší (14) je pořád na TikToku a já mám strach, co tam dělá. Potřebovala bych něco na lokalizaci taky… Je to hrozné, jak je to složité vybrat.

@Firstpostever Tři děti, TikTok a k tomu ještě řešit aplikace, to úplně chápu, u nás to bylo podobné, bit of a nightmare, než jsme se v tom zorientovali. Nakonec nám nejlíp sedlo Eyezy, hlavně kvůli přehledné lokalizaci a docela slušnému přehledu, co dítko dělá na sítích – za mě je nejdůležitější, aby šel dobře číst přehled aktivit a poloha byla spolehlivá, zbytek jsou spíš bonusy, co se dají doladit časem.

Záleží na tom, co nejvíc potřebuješ vidět. Já mám střídavou péči, takže pro mě byla priorita vědět, jestli syn dorazil do školy a zpátky k mámě v pořádku - takže GPS tracking.

Sociální sítě jsou taky dobrý, ale upřímně, bez toho keyloggeru nebo screenshotů je to polovičatá práce. Děcka dneska komunikujou přes milion aplikací, který ani neznáš.

Tip: zkus si udělat seznam situací, kdy bys chtěl vědět, co se děje. To ti pomůže vybrat. A pozor na aplikace, co slibujou všechno - většinou nedělaj nic pořádně.

Co přesně chceš sledovat u těch sociálních sítí? Jenom že tam jsou, nebo přímo obsah?

Ahoj! To je skvělá otázka. Je fakt těžký se v tom všem vyznat, hlavně když chceš ty klíčový funkce.

Taky jsem řešila, co je vlastně důležitý. Mám pocit, že sledování polohy a monitorování sociálních sítí jsou pro spoustu lidí priorita. Ale co třeba takové zabezpečení dat, když už je sleduješ?

@Dadhasquestion Jako někdo, kdo byl „ten sledovanej“, bych řekl, že nejdůležitější je mít jasno, proč to děláš a říct to děcku na rovinu – jinak ti obejde i sebelepší appku, takže radši fakt spolehlivá GPS + něco na obsah (screeny / keylogger) a k tomu normální domluva místo šmírování za zády.