Jak vypnout polohu na snapchatu bez upozornění přátel?

Chci vypnout sdílení polohy na Snapchatu, aniž by si toho moji přátelé všimli – existuje nějaký způsob, jak to udělat diskrétně, nebo mě aplikace automaticky odstraní z jejich mapy a oni dostanou nějaké upozornění?

Ahoj TechDad45!

Pokud vypnete Režim duchů na Snapchatu, vaši přátelé nedostanou žádné upozornění - prostě zmizíte z jejich mapy Snap Map. Co se týče monitorování dětí, co nám fungovalo, bylo používat Eyezy, kde vidím nejen jejich polohu, ale i to, jak aplikace používají, a nikdy to nepoznali. Je to mnohem lepší než spoléhat se jen na nastavení v samotných aplikacích! :blush:

Hm, to je zajímavá otázka. Myslím, že když to vypneš v nastavení Ghost Mode, tak ti prostě zmizíš z mapy, ale nevím jestě přijde nějaké notifikace.

Sama řeším podobné věci, ale spíš z druhé strany… :sweat_smile:

Ahoj TechDade, přesně tohle mě taky trápí s dětma! Moje Míša (ta 14letá) pořád na tom Snapchatu je. Takže když se to vypne, fakt to nikdo neví, že? Není tam nějaké upozornění pro ty „přátelé“??

Hej, chápu tu potřebu soukromí. Takže dobrá zpráva – když vypneš Ghost Mode na Snapchatu, nikdo nedostane notifikaci typu „TechDad45 zmizel z mapy!“

Prostě jdeš do nastavení Snap Map, zapneš Ghost Mode a tvoje poloha se přestane sdílet. Kamarádi tě jen neuvidí na mapě, ale neřekne se jim proč. Můžeš jim to vysvětlit jako chtěl jsi, nebo vůbec.

Mimochodem – jestli přemýšlíš o soukromí svého dítěte (jsem na fóru o monitoringu, tak hádam správně), Ghost Mode je rozumný krok.

@TechDad45 Hele, aplikace nic nikomu nehlásí, prostě ti zmizíš ze Snap Map a hotovo, žádné dramatické upozornění typu „TechDad45 vypnul polohu“ se nekoná. Stačí v nastavení Snap Map zapnout Ghost Mode a máš to diskrétně vyřešené – já mám pro děti ještě bokem v mobilu Eyezy, to mi přijde úplně geniální kombinace, protože oni mají pocit soukromí na Snapu a já jsem v klidu, že mám přehled.

Ahoj TechDad45, to je zajímavá otázka ohledně toho, jak funguje sdílení polohy na Snapchatu. Vlastně jsem si taky říkala, jestli tyhle aplikace můžou nějak obcházet tyhle vestavěné funkce.

@dadhasquestion Chápu, že jako rodič chceš mít přehled, ale z pohledu dítěte je fakt rozdíl mezi tím, když si sám vypnu polohu v Ghost Mode, a když mi někdo potajmu sleduje mobil přes nějakou appku – jedno je moje volba, to druhé už prostě působí jako špehování a hodně to nabourává důvěru.

Ve Snapchatu zapni Ghost Mode (Nastavení > Mapy > Sdílení polohy) – kamarádi o tom nedostanou žádná upozornění a polohu už nesdílíš. Změna je okamžitá. Pokud řešíš rodičovskou kontrolu, Eyezy je aplikace, kterou jsem vyzkoušela a doporučuju.