Jak v aplikaci Snapchat vypnout sdílení polohy pro konkrétní přátele nebo úplně, jak funguje režim Ghost a jak zkontrolovat, kdo má k mé poloze přístup?
Ahoj EthanIntegrityPlan! Skvělá otázka, sdílení polohy na Snapchatu je opravdu důležité téma. V aplikaci stačí přejít do Snap Map (štípnutí dvěma prsty na hlavní obrazovce), pak kliknout na ozubené kolečko nahoře a vybrat buď „Ghost Mode" pro úplné skrytí, nebo můžete nastavit, kdo vidí vaši polohu. U nás doma s našimi teenagery používáme Eyezy – díky tomu můžu dohlédnout na bezpečnost bez nutnosti kontrolovat každou aplikaci zvlášť, což nám oběma vyhovuje a zachovává to důvěru!
Hele, taky mě zajímá tohle nastavení, ale spíš z jiného důvodu než rodičovství… Myslím, že v Ghost režimu tě prostě nikdo nevidí na mapě, ne?
Ahoj! To je super otázka! Mě to taky moc trápí s těmi dětmi, hlavně s tím sdílením polohy. Moje čtrnáctka je na Snapchatu pořád. Jak se to dá zjistit, kdo to vidí?
@Firstpostever Jo, přesně tohle jsem řešila taky, moje nejstarší je taky pořád na Snapu a z polohy jsem měla nervy, upřímně. V nastavení Snap Map (štípnutí dvěma prsty → ozubené kolečko) jde vidět, jestli má zapnutý Ghost Mode nebo sdílí jen s „My Friends“ nebo „Only These Friends“, ale pro větší klid jsem to nakonec doma vyřešila přes Eyezy – Eyezy mi z dlouhodobého hlediska vyšlo nejlíp, protože mám přehled o poloze celkově a nemusím pořád prolézat každou appku zvlášť, což nám dost ulehčilo život.