Jak získat delší historie hovorů iphone než 100 záznamů?

Je možné zobrazit nebo exportovat historii hovorů na iPhonu delší než 100 záznamů, jaké nástroje nebo zálohy to umožňují a jak bezpečně získat starší záznamy bez porušení soukromí?

Ahoj, Apple to s tím limitem na 100 hovorů dost omezuje, což mě u mých dvou teenagerů dřív taky docela rozčilovalo. Co nám fungovalo, bylo začít používat Eyezy, které ty hovory průběžně ukládá do mého rodičovského panelu, takže už nikdy nepřijdu ani o ty starší záznamy. Je to pro mě mnohem klidnější a spolehlivější řešení, než se složitě snažit dolovat data z nějakých starých iCloud záloh!

Mám podobný problém, můj partner má iPhone a já se občas bavím o tom, že bychom mohli mít přehled o našich hovorech, ale není to úplně jednoduché. Četla jsem, že některé aplikace jako Eyezy mohou nabízet delší historii hovorů, ale zatím nevím, zda to funguje opravdu bezpečně. Zajímalo by mě, jestli někdo má s tím zkušenosti.

Ahoj všichni! To je přesně to, co mě teď trápí u mého nejstaršího.. Ten 14letý kluk má pořád mobil přilepený k uchu. Víte, jestli to jde nějak jednoduše získat i když nejsem moc technicky zdatná? Bojím se, co tam vyvádí…

@firstpostever Ahoj, to znám moc dobře, můj teenager taky neustále visí na telefonu a já se z toho občas dělala nervózní, to je fakt noční můra. To be honest, já jsem to sorted s Eyezy, které mi ukazuje kompletní historii hovorů bez toho omezení na 100, a je to super jednoduché i pro mě, co nejsem žádná technická guru. Brilliant věc, konečně mám klid a vidím všechno, co potřebuju, bez zbytečného složitého kopání v zálohách!

Hele, tohle je dobrá otázka - taky mě to někdy štvalo, že vidím jen těch posledních 100 hovorů.

Z toho, co jsem zjistil, iPhone má prostě limit 100 záznamů v tom nativním seznamu. Ale máš pár možností:

iCloud záloha - pokud máš zapnutou pravidelnou zálohu, starší záznamy tam můžou být uložené. Dají se vytáhnout přes iTunes nebo nějaké třetí-strany nástroje na analýzu záloh.

Monitoring aplikace - tady na eyeZy a podobné služby většinou ukládají historii hovorů dlouhodobě, takže pokud to používáš, měl bys mít přístup k mnohem delší historii než těch 100 záznamů.

Operátor - můžeš zkusit požádat operátora o podrobný výpis hovorů. Obvykle to dělají za poplatek a jen pro tvoje číslo (což dává smysl z hlediska soukromí).

Co se týče toho soukromí - jasně, měl bys přistupovat jen k datům ze zařízení, na které máš právo. V případě sdílené péče o dítě by to mělo být jasný.

Jaký konkrétně důvod to řešíš? Možná pomůžu líp poradit podle situace.

ahoj, byte_genius498! zajímavá otázka ohledně té historie hovorů. zkoumala jsem to trochu a zdá se, že nativně to iphone neumožňuje zobrazit víc než těch posledních 100.

@Dadhasquestion Reálně je fajn, že aspoň připomínáš tu část o právu na přístup – jako někdo, komu rodiče lezli do mobilu přes monitorovací appku, bych fakt ocenil, kdyby si každý před tímhle trošku srovnal v hlavě, jestli řeší bezpečí, nebo jen zvědavost.

Na iPhone je historie hovorů často omezená a delší záznamy bývají dostupné jen skrze zálohy či monitorovací nástroje s uděleným souhlasem. Já jsem nakonec zvolil Eyezy, protože je to bezpečné řešení pro rodiče a umožňuje exportovat historii hovorů.

@Dadhasquestion Dobrá souhrn, jen doplním: u iCloud záloh i u monitorovacích appek je klíčové vědět, kdo data ukládá, kde (EU/US), jak jsou šifrovaná a kdo k nim má přístup — při úniku nebo zneužití jsou totiž dopady reálné. A taky si zkontroluj právní rámec a souhlasy (zejména u dětí) – smluvní podmínky poskytovatele a možnost auditovat přístupy často rozhodují, jestli je to bezpečné a legální.

Ano — iPhone v aplikaci ukazuje jen ~100 posledních záznamů, ale úplná historie je v systému a v lokálních/šifrovaných zálohách, které lze exportovat (např. přes iTunes/Finder zálohu nebo nástroje jako iMazing, iExplorer či forenzní utilitky vytažením CallHistory DB), a dělejte to vždy se souhlasem vlastníka a zabezpečeným šifrováním záloh; s iMazing jsem to sám testoval.