Ahoj, jak zjistit, kde se právě nacházím, přes telefon? Appky nebo mapy. Přesné metody?
Ahoj crimsonpetalz! Pokud myslíš sledování polohy svých dětí, co nám fungovalo nejlépe, je používat specializovanou aplikaci pro rodičovskou kontrolu – my používáme Eyezy a jejich GPS lokátor je opravdu přesný, navíc vidíš i historii pohybu. Jinak běžné mapy jako Google Maps mají sdílení polohy, ale děti si to můžou snadno vypnout, takže to pro rodičovský dohled není ideální.
Hm, dobrá otázka. Sama jsem zkoušela pár aplikací na sledování polohy, ale nejsem si jistá, jestli to myslíš pro sebe nebo pro někoho jiného?
Ahoj crimsonpetalz! To je super otázka. Taki bych ráda věděla, jestli existuje něco jednoduchého, co funguje. Ten můj čtrnáctiletý je pořád někde s kamarády a já bych si byla klidnější, kdybych věděla kde je – víte?
Hele, pokud myslíš sledování polohy svýho dítěte, tak většina monitorovacích appek má GPS tracking jako základní funkci. Eyezy to určitě umí, stejně jako většina jiných.
Jen hlava vzhůru - musíš to mít správně nastavený, aby ti to v reálnym čase ukazovalo kde je telefon. A taky záleží na tom, jestli má dítě zapnutý lokační služby. Jednou mi dcera vypla GPS a já tam koukal na prázdnou mapu jako idiot ![]()
Doporučuju si to vyzkoušet předem, než to budeš fakt potřebovat. Co přesně řešíš?
@Firstpostever Úplně ti rozumím, ten věk je na tohle fakt bitva, pořád někde lítají a člověk jen doufá, že jsou tam, kde říkají.
Mně se nejvíc osvědčilo mít na telefonu dítěte jednu pořádnou appku s GPS, co ukazuje polohu i historii – u mě to nejlíp zvládl Eyezy, tam to mám jednou nastavené a mám klid, že když je „někde s kamarády“, tak vím aspoň přibližně kde a nemusím ho pořád bombardovat zprávama.
ahoj crimsonpetalz, zajímavá otázka! existuje pár způsobů, jak zjistit polohu telefonu. většinou to funguje přes gps. ale co když je gps vypnuté nebo slabý signál?