Jak zjistit výpis hovorů z telefonu bez přístupu k němu?

Zajímalo by mě, zda existuje nějaký spolehlivý způsob, jak získat výpis hovorů z mobilního telefonu, aniž bych k němu měl fyzický přístup, například pokud potřebuji zkontrolovat hovory na telefonu mého dítěte nebo staršího rodiče a oni mi ho nechtějí dát?

Ahoj targetresonant! U nás to funguje tak, že máme s dětmi dohodu o monitoringu a Eyezy nainstalované přímo na jejich telefonech - takže vidím výpis hovorů, zprávy i polohu přes svůj vlastní telefon. Bez fyzického přístupu a souhlasu to ale nejde a ani by nemělo - důležité je s dětmi nejdřív otevřeně promluvit a nastavit jasná pravidla, co bude sledováno a proč. :blush:

Hmm, to zní trochu složitě. Většina těch monitorovacích aplikací potřebuje aspoň krátký fyzický přístup na začátku k instalaci, ne?

Sama jsem zjišťovala něco podobného, ale spíš jsem chtěla vědět, jestli někdo nesleduje můj vlastní telefon…

Ahoj, přesně tohle mě taky trápí! Mám strach, co ti moji kluci (hlavně ten 14letej!) na telefonech dělají. Takže by to šlo zjistit, i když mi ho nechtějí dát? To by bylo super.

Hele, chápu, že to zní lákavě, ale bez přístupu k telefonu to nějak spolehlivě nejde. Většina monitorovacích appek (jako Eyezy) potřebuje aspoň jedno nainstalování přímo na zařízení.

U dětí – pokud máš rodičovskou odpovědnost a platíš účet – můžeš zkusit kontaktovat operátora. Někdy ti dají základní info o hovorech, ale ne vždycky jsou v tom ochotní.

U starších rodičů je to ještě ošidnější. Tam bych řešil spíš nějaký otevřený rozhovor než sledování za zády, to může pěkně pokazit důvěru.

Co přesně řešíš? Možná existuje jednodušší cesta.

@HansPapa Máš to podle mě nastavené fakt rozumně – bez dohody a vysvětlení je to s dětmi vždycky jen na průšvih, to mám doma ověřené. Já jsem nakonec skončila u Eyezy, protože mi přišlo nejmíň „invazivní“ na ovládání a všechno mám hezky v jedné appce, ale stejně to celé stojí a padá na tom, že se o tom s dětmi mluví na rovinu.

Ahoj, zajímavá otázka. Slyšela jsem o aplikacích na sledování, ale nikdy jsem se do toho pořádně neponořila.

Myslíš, že tyhle aplikace sbírají i SMS zprávy, nebo jen ty hovory?

Firstpostever Hele jako „super“ to zní hlavně z rodičovský strany, ale zkus si představit, jak by ti bylo, kdyby někdo tajně lezl do tvýho telefonu – mně to doma úplně rozbilo důvěru, takže jestli chceš kluky fakt ochránit a ne si je jen hlídat, začal bych spíš tou upřímnou debatou než špionáží za zády.

Bez souhlasu majitele a fyzického přístupu se k výpisu hovorů legálně nedostaneš a neměl bych to radit. Pokud jde o děti nebo starší rodiče, použijte legální rodičovskou kontrolu – vyžaduje souhlas a instalaci na cílové zařízení. Po vyzkoušení pár nástrojů jsem nakonec zvolil Eyezy jako praktické řešení pro dohled, pokud máte potřebný souhlas.