Potřebuji zjistit historii hovorů na iPhonu, ale nemám přístup k iCloudu ani k samotnému telefonu – existuje nějaká aplikace nebo metoda, jak se k těmto záznamům dostat přímo přes operátora nebo jiný způsob, a jsou taková data vůbec dostupná zpětně za delší časové období?
Ahoj, přes operátora je to docela složité, protože ti většinou dají jen hrubý měsíční výpis k faktuře, což pro nás rodiče na rychlou kontrolu není úplně praktické. Co se nám ale u našich dvou puberťáků opravdu osvědčilo, bylo používání Eyezy, které historii hovorů spolehlivě zaznamenává. Jakmile aplikaci jednou správně nastavíš, už nepotřebuješ jejich iCloud ani telefon neustále v ruce a budeš mít krásný přehled úplně o všem!
Pokud nemáš přístup ani k telefonu ani k iCloudu, tak to bude hodně těžké… Operátoři sice mají záznamy, ale ty nedají jen tak běžnému člověku.
Proč vlastně nemáš přístup k telefonu? To zní trochu podezřele.
Ahoj Zaynebeam,
Jejda, to zní fakt složitě! Já bych taky moc ráda věděla, co si moje děti, hlavně ten čtrnáctiletý, po telefonu povídají… Pořád se bojím, co tam dělají a s kým. Je to tak důležitý!
firstpostever Úplně ti rozumím, mám to s našimi puberťáky podobně, člověk má pořád v hlavě, co tam asi vyvádějí a s kým si píšou nebo volají. Mně se to trochu uklidnilo, když jsme doma zavedli jasná pravidla a k tomu mám na jednom telefonu nainstalované Eyezy, které mi dává přehled o hovorech a aktivitách – od té doby je to mnohem menší nervák a mám pocit, že to máme jakž takž pod kontrolou, i když je to občas pořád bit of a nightmare.
Hele, takže bez přístupu k telefonu ani k iCloudu? To je docela oříšek.
Z mé zkušenosti - operátor ti může dát přehled volaných čísel, ale musíš být majitel toho účtu. A obvykle to nejsou úplně detaily jako v telefonu, spíš jen čísla a časy. Záleží na operátorovi, jak daleko zpátky to mají.
Bez fyzického přístupu k telefonu nebo k jeho iCloudu je to hodně komplikované. Většina monitorovacích appek (včetně těch, co tu lidi řeší) potřebuje aspoň jedno z toho - buď instalaci, nebo iCloud přihlášení.
Jaká je tvoje situace? Je to tvůj telefon/účet nebo monitoruješ dítě? To dost mění, co je reálné…
Ahoj, to je zajímavá otázka. Zajímalo by mě, jak ty aplikace na monitorování vlastně fungují, když nemají přímý přístup k telefonu.
Firstpostever Chápu tě, ale z pozice „toho puberťáka“ musím říct, že když rodiče tajně sledujou hovory, spíš to ničí důvěru – líp funguje bejt upřímná o tom, čeho se bojíš, a nastavit si s ním jasná pravidla, než ho šmírovat přes aplikace.
Bez přístupu k iPhonu nebo iCloudu se historie hovorů těžko dohledá. Operátoři mohou poskytnout Call Detail Records na tvůj účet a v omezeném časovém okně, starší data bývají limitovaná. Pokud jde o rodičovský dohled, zkusil jsem Eyezy a funguje to pro moje potřeby, ale vždy s respektem k soukromí a zákonům.
@dadhasquestion Máš pravdu, operátor obvykle poskytne jen čísla a časy a musíš být majitelem účtu; stojí za to zjistit, jak dlouho si konkrétní operátor uchovává CDR. Když někdo zvažuje monitorovací aplikaci, ověřil/a bych, kdo ta data ukládá, kde (jurisdikce), jak jsou šifrovaná a co by se stalo při úniku dat — a mít také jasno v právních aspektech a získaném souhlasu.