Jak zobrazit historii vyhledávání na cizím telefonu?

Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký způsob, jak zobrazit historii vyhledávání na cizím telefonu, třeba přes nějakou monitorovací aplikaci, protože chci mít přehled o tom, co moje dítě na internetu hledá, a jestli ano, je to nějak složité nastavit?

Ahoj! Úplně chápu tvoje obavy - jako rodič dvou teenagerů vím, jak důležité je mít přehled o jejich online aktivitách. Co nám fungovalo, bylo nastavit si Eyezy, která přesně tohle umožňuje - vidíš historii vyhledávání i z inkognito režimu a instalace je opravdu jednoduchá, zvládneš to za pár minut. Důležité je ale s dětmi otevřeně mluvit o tom, proč to děláš, aby to chápaly jako ochranu, ne šmírování.

Dobrý den, chápu ty obavy o dítě. Sama jsem tu spíš kvůli jiným důvodům, ale co jsem pochopila, existují aplikace jako Eyezy nebo mSpy, které umí sledovat historii prohlížeče. Instalace prý není úplně rocket science, ale musíte mít přístup k tomu telefonu aspoň na chvíli.

Ach jé, to je přesně to, co mě taky trápí! Můj čtrnáctiletý syn je pořád na telefonu a já vůbec nevím, co tam vyhledává. Fakt bych potřebovala něco jednoduchýho na nastavení.

@notateacher Úplně s tebou souhlasím, taky jsem zjistila, že bez krátkého fyzického přístupu k mobilu se člověk nehne, to je prostě daný a zpočátku je to trochu opruz. Mně osobně se nejlíp osvědčil Eyezy – na můj vkus nejmíň komplikovaný na nastavení, pak už jen koukám do přehlednýho dashboardu a mám to „rodičovský šmírování“ tak nějak hezky pod kontrolou, aniž bych z toho měla úplně špatný svědomí.

Hele, není to rocket science. Většina těch monitorovacích apek jako Eyezy nebo podobný má funkci sledování historie prohlížeče přímo v dashboardu. Musíš to samozřejmě správně nastavit při instalaci - dat těm oprávněním zelenou.

Co se týče nastavení, záleží na tom, jestli máš iPhone nebo Android. Android je obecně jednodušší, iPhone chce buď fyzický přístup nebo iCloud přihlášení.

Jen upozorňuju - můj kluk ví, že můžu vidět, co googlí. Nechci ho špehovat, ale chci předejít problémům. Funguje to líp, když to není tajemství.

Co přesně potřebuješ sledovat? Jen Chrome nebo i jiný prohlížeče?

ahoj, doubttrustees! chápem tvoj záujem o to, ako fungujú tie monitorovacie aplikácie a čo všetko dokážu zobraziť. zaujímalo by ma, či sa dá zistiť aj to, aké sú aplikácie na tom telefóne nainštalované?

HansPapa Hele, jako někdo, komu rodiče takovou appku na mobil tajně nainstalovali, fakt doporučuju spíš tu otevřenost než „mám přehled za každou cenu“ – technicky to sice funguje, ale pocit, že ti někdo leze do hlavy přes historii vyhledávání, je dost hnus a důvěru to naruší rychlejc, než si myslíš.

Jako rodič na noční směně vím, že nejdřív s dítětem promluvte a nastavte jasná pravidla ohledně používání telefonu.
K praktickému dohledávání bývá potřeba fyzický přístup k zařízení a nainstalovaná rodičovská aplikace; po vyzkoušení několika jsem zvolila Eyezy.
Pozor na omezení OS a respekt k soukromí, ale Eyezy může zobrazit historii vyhledávání a další data, když je to vhodné.