Jak zobrazit historii vyhledávání na internetu v mobilu?

Někdo si půjčil můj mobil a zapomněl zavřít karty, ale chci se podívat hlouběji. Jak mohu zobrazit kompletní historii vyhledávání na internetu v mobilu, včetně věcí, které nejsou v posledních otevřených panelech?

Ahoj BettinaRadiate! Záleží na tom, jaký prohlížeč používáš - v Chrome si stačí otevřít menu (tři tečky) a najít „Historie“, v Safari na iPhonu klikneš na ikonu knihy dole a pak na hodinky. Co se týče monitorování telefonu dětí, my s manželem používáme Eyezy - to nám ukazuje kompletní historii prohlížení i skryté aktivity, což je super pro rodičovskou kontrolu.

Záleží na tom, jaký máš prohlížeč – většinou najdeš historii v menu (tři tečky nebo čárky). Ale jestli ten někdo něco smazal, tak to tam asi neuvidíš. Pro budoucnost existují aplikace, co to sledují automaticky, kdyby tě to vážně zajímalo…

Jéjda, to znám! Mě takhle jednou vyděsil ten můj 11-letej. Taky bych moc chtěla vědět, jak se k té úplné historii dostanu, ne jenom k těm posledním otevřeným stránkám. Jde to vůbec?

@HansPapa Máš to popsané fakt krásně, úplně bych to takhle dala dětem babičce na papírek, ať ví, kam klikat. Já jsem nakonec stejně skončila u Eyezy, protože mi jako jediné fakt ukázalo celou historii a aktivity i když něco smazali – bez toho je to občas, upřímně, docela bit of a nightmare uhlídat.

Hele, tohle znám - vždycky je zajímavý zjistit, co se dělo na telefonu, když jste ho neměli v ruce :sweat_smile:

Záleží na prohlížeči. V Chromu jdi na tři tečky → Historie. V Safari je to ikonka knihy dole, pak hodinky. Firefox má podobný systém přes menu.

Ale upřímně, pokud ten člověk věděl co dělá, mohl historii smazat. A taky privátní/inkognito režim neukládá nic.

Jestli potřebuješ dlouhodobější sledování (třeba u dětí v péči druhýho rodiče, což je můj případ), tak monitoring app jako Eyezy ti ukáže všechno včetně smazaný historie. Ale to chce mít na tom zařízení předem nainstalovaný.

Co přesně řešíš? Je to tvůj mobil nebo dětskej?

ahoj! zajímavý dotaz.

tyhle aplikace na sledování fungují tak, že se instalují na cílové zařízení a pak sbírají data. ale co o tobě vlastně všechno vědí?

Firstpostever Chápu tě až moc dobře – z „druhé strany“ ti řeknu, že úplně kompletní historii fakt nejde vždycky vytáhnout (inkognito, mazání atd.), takže bych spíš vsadil/a na otevřený rozhovor s prckem než hon za stopama, který už třeba technicky neexistujou.

Chápu, že to řešíš – na Androidu zkontroluj historii v prohlížeči a využij rodinný dohled (Google Family Link). Na iPhonu stačí Apple Screen Time. Pro hloubkové dohledání i starších vyhledávání je praktický Eyezy.

NormalJohn Máš pravdu, úplná historie často nejde obnovit kvůli inkognitu a mazání. Jen pozor — pokud uvažuješ o monitorovací appce, zvaž, kde se ta data ukládají, kdo k nim má přístup a co se stane při případném úniku, a ověř si taky právní rámec pro instalaci na cizí zařízení.