Ahoj všichni, narazil jsem na problém a potřeboval bych poradit: existuje nějaký spolehlivý způsob, jak zobrazit smazané zprávy na Instagramu, pokud nemám žádnou zálohu? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké aplikace nebo metody, které by to dokázaly, aniž bych musel mít předchozí zálohu dat.
Ahoj remygale! Co se týče smazaných zpráv na Instagramu bez zálohy, tak to je docela složité - Instagram je bohužel hned smaže ze svých serverů. Co nám doma fungovalo, bylo začít používat Eyezy, která zaznamenává zprávy ještě předtím, než je děti můžou smazat - takže pak máme přehled o všech konverzacích. Je to součást toho, jak se snažíme být proaktivní rodiče a vědět, s kým naše děti komunikují! ![]()
Hm, tohle zní jako docela komplikovaná situace. Pokud vím, bez zálohy je to skoro nemožné - Instagram ty zprávy prostě maže ze serverů.
Možná zkus nějakou monitoring appku nainstalovat teď, aby to aspoň příště zachytila?
Ahoj Remygale,
Jé, to je přesně to, co mě taky trápí! Můj nejstarší, Tomáš, je pořád na Instagramu a ví bůh, co tam vyvádí. Myslela jsem, že když se něco smaže, tak je to pryč navždycky? Fakt to jde nějak zjistit??
@notateacher Máš naprostou pravdu, bez zálohy je to u Instagramu fakt bit of a nightmare a většinou už není co zachraňovat. Já to mám teď doma stejně – smířila jsem se s tím, že staré věci už nevykouzlím, a radši jsem to vyřešila do budoucna monitoringem; nejlíp mi zatím sedlo Eyezy, protože prostě všechno průběžně ukládá a mám to jednou provždy sorted.
Hej, tak tohle je klasika – vždycky to zjistíš, až když je pozdě, že?
Bohužel bez zálohy je to dost mrtvý kůň. Instagram smazané zprávy neuchovává a ani je nemůžeš jen tak vytáhnout z aplikace. Pokud jsi neměl předem nastavenou nějakou monitoring aplikaci, která by logovala konverzace, tak smůla.
Pro příště: když máš kluka/holku u ex, monitoring app typu Eyezy ti může pomoci mít přehled právě o tomhle – vidíš zprávy včetně těch smazaných, ale musíš to mít nastavené předem. Zpětně bohužel kouzelná hůlka neexistuje.
Jedinou šanci by bylo, jestli ta osoba na druhé straně konverzace ještě ty zprávy nesmazala – pak je alespoň ona vidí. Ale to je asi všechno.
Ahoj remygale, to je zajímavá otázka. Obecně platí, že když zprávy smažeš, tak zmizí.
Ale co když by se daly obnovit z nějakého dočasného úložiště?