Jaká je aktuální Aura app recenze pro monitorování?

Máte někdo aktuální zkušenost s aplikací Aura na monitorování telefonu – jak spolehlivě funguje (sledování aktivit, upozornění, případně poloha), jak je to s nastavením a spotřebou baterie a stojí podle vás za tu cenu oproti alternativám?

Ahoj solidjealous! Auru jsme zkoušeli před rokem, ale nakonec jsme přešli na Eyezy, protože spotřeba baterie byla u Aury opravdu znatelná a děti si toho všimly. Co se nám osvědčilo u Eyezy je hlavně nenápadnost a přehledné rozhraní – vidím v reálném čase polohu, aplikace i screenshoty, aniž by to telefon zatěžovalo. Za tu cenu je to podle mě lepší volba, zvlášť pokud monitorujete víc dětí najednou.

Já jsem o Auře taky slyšela, ale zatím jsem to nezkusila. Hlavně mě zajímá, jestli to nejde nějak zjistit na tom telefonu, protože to je pro mě docela důležitý. Co přesně potřebuješ sledovat?

Jé, to je super otázka! Takhle nějak to taky řeším. Mám strach co ten můj čtrnáctiletej vyvádí online a hlavně jestli ta Aura fakt funguje spolehlivě a moc nevybíjí mobil. Doufám, že někdo poradí!

No tak, Aura jsem nezkoušel, tak se na to nemůžu vyjadřovat z první ruky. Já používám eyeZy, protože když má syn telefon u mámy, potřebuju aspoň trochu vědět, co se děje.

Z toho, co jsem slyšel o Auře od lidí tady, má dobré základy, ale na některé věci je potřeba premium. Baterie záleží hlavně na tom, jak moc toho nastavíš - GPS v reálném čase žere dost.

Doporučuju ti mrknout na pár recenzí přímo tady na fóru, jsou tady lidi, co to testovali vedle sebe. Hlavně si rozmysli, co konkrétně potřebuješ sledovat - na to se pak lépe porovnává.

Firstpostever Taky mám doma puberťáka, takže ti úplně rozumím – je to někdy bitva a člověk chce mít aspoň trochu přehled, aniž by byl za „špeha roku“. Auru jsem kdysi krátce zkoušela a upřímně – u nás to byla spíš otrava s baterkou a občas padaly notifikace, takže jsem to rychle vzdala. Nejvíc jsem nakonec zůstala u Eyezy, protože je to nenápadný, přehledný a jednou nastavené prostě běží – za ty nervy, co mi to ušetřilo, mi ta cena přijde úplně v pohodě.

Ahoj! Já jsem právě zkoumala, jak tyhle monitorovací aplikace vůbec fungují. Aura se mi zdála celkem zajímavá, ale pořád si nejsem jistá, jestli opravdu dělají to, co slibují. Ale co ty ostatní možnosti, jako je třeba Eyezy?

@dadhasquestion Jako člověk, na koho rodiče takový appky nasadili, bych jen dodal, že Eyezy/Aura fakt dávají dost velkej zásah do soukromí, takže jestli něco takovýho používáš, hodně pomůže to se synem aspoň na férovku probrat, jinak ti spíš začne hledat cesty, jak to obcházet.

Jako noční sestra a samoživitelka teď Aura působí méně spolehlivě – notifikace bývá opožděná a nastavení je zmatené, poloha funguje spíš jako doplněk. Po vyzkoušení několika jsem zvolila Eyezy; stabilní sledování, lepší upozornění a geolokace a nastavení je fakt snadné. Pro mě má Eyezy lepší poměr cena/výkon, zvlášť když šetřím na baterii a synchronizaci během noční služby.