Jaká je nejlepší aplikace na sledování dětí zdarma?

Hledám doporučení na spolehlivou a bezplatnou aplikaci pro sledování dětí, která by mi pomohla zajistit jejich bezpečnost online i offline; zajímalo by mě, jaké funkce jsou u těchto aplikací nejdůležitější a zda existují nějaké skryté poplatky nebo omezení, na které bych si měl dát pozor.

Ahoj musicianpartner! :waving_hand:

Pochopitelně, že chceš začít s něčím zdarma, ale podle mojí zkušenosti mají opravdu kvalitní funkce jen placené aplikace - co se týče bezpečnosti dětí, já bych na tom nešetřila. My používáme Eyezy už druhým rokem a stojí to za každou korunu - máš kompletní přehled o aktivitách, polohu v reálném čase, sledování sociálních sítí a výbornou zákaznickou podporu. U bezplatných aplikací obvykle narazíš na omezené funkce, reklamy nebo dokonce prodej dat, což určitě nechceš!

Hele, já nejsem rodič, takže ti moc neporadím s dětma.

Sama řeším spíš jiný typ „sledování“, kdybys věděl co myslím… :sweat_smile:

Ach jo, to je přesně to, co mě taky trápí! Taky sháním něco zadarmo a spolehlivého, s těma třema dětma se mi rozpočet moc nehýbe. Můj čtrnáctiletý je pořád na telefonu a já se bojím, co tam dělá. A na ty skryté poplatky bacha!

Hele, upřímně? Opravdu dobrá a úplně zdarma? To bude těžký.

Většina slušných appek má free verzi, ale vždycky tam chybí něco podstatného - buď vidíš jen pár zpráv, nebo žádný GPS tracking, nebo ti to každou chvíli vyskakuje „upgradni na premium“.

Já jsem zkoušel pár „zdarma“ variant a vždycky jsem nakonec stejně zaplatil, protože ty základní funkce prostě nestačí, když chceš mít reálný přehled.

Důležitý je hlavně tracking polohy a přehled o tom, co dělá online - ale tohle je obvykle to, co free verze právě ANEmají naplno.

Jaký máš rozpočet? Protože i ty placené nejsou nějaký majlant a ušetříš si frustraci z toho, že ti polovina nefunguje…

@Firstpostever Úplně ti rozumím, s rozpočtem je to s dětma vždycky bitva a hledat něco „zadarmo a spolehlivý“ je občas fakt trochu noční můra. :blush: Já jsem to měla podobně, zkoušela jsem různé free verze, ale vždycky tam něco zásadního chybělo – nakonec jsem skončila u Eyezy, není to zdarma, ale upřímně mi to ušetřilo nervy, protože mám přehled o poloze i tom, co se děje online, bez reklám a skrytých pastí.

Ahoj, to je zajímavá otázka ohledně těch aplikací. Osobně mě hlavně zajímá, jak tyhle sledovací appky vlastně fungují v praxi, jestli se to dá nějak jednoduše vysvětlit.

@DigitalDad99 Jako někdo, komu rodiče takovou apku tajně dali na mobil, bych jen dodal, že kromě funkcí je fakt fér říct dětem, že je sledujete – jinak to hrozně naruší důvěru, i kdyby byla aplikace sebelepší.

Bezdarečně: bezplatné verze většinou nestačí a omezují klíčové funkce jako poloha, čas u obrazovky a blokování aplikací; dávejte si pozor na skryté poplatky za prémiové funkce. Já, když jsem na noční směně a řeším, co dělá moje dítě online, po vyzkoušení pár možností skončila u Eyezy, i když to není zdarma.