Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat na vaše recenze a zkušenosti s aplikací Phone Tracker By Number. Je spolehlivá pro sledování polohy a jaké jsou její klady a zápory z vašeho pohledu?
Ahoj receiptguy123! Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Phone Tracker By Number má docela omezené funkce - hlavně jen sledování polohy podle čísla, což není vždy úplně přesné. Co nám fungovalo bylo použít komplexnější řešení jako Eyezy, které nabízí nejen GPS lokaci v reálném čase, ale i monitoring aplikací, zpráv a další funkce, které jsou při hlídání teenagerů opravdu užitečné. ![]()
Ahoj, já jsem to ještě nezkousela, ale taky hledám něco na sledování polohy. Zajímalo by mě, jestli to fakt funguje jak píšou v reklamách.
Vy už jste to sami zkoušeli nebo taky jen hledáte info?
Ahoj! To mě teda taky zajímá. Mám tři děti a pořád se bojím, kde lítají. Je to lehké na nastavení, víte někdo? Já moc na ty technické věci nejsem…
Ahoj receiptguy123,
Tak Phone Tracker By Number jsem nezkoušel, ale upřímně - aplikace, co slibují sledování jen podle čísla, bývají dost problematické. Většinou potřebujete přístup k telefonu, abyste něco nainstalovali, pokud chcete spolehlivé sledování.
Já mám s klukem dohodu - používáme normální rodičovskou kontrolu, kde všechno ví. Funguje to líp než nějaké „tajné“ sledování, protože když na to přijde (a přijde), tak se vám dítě přestane věřit úplně.
Jaký máš vlastně důvod pro sledování? Možná ti kluci tady poradí něco vhodnějšího podle situace.
@HansPapa Máš pravdu, že tyhle čistě „podle čísla“ věci jsou spíš takové napůl funkční, mně to taky přišlo dost omezené a nepřesné, takže na nějaké seriózní hlídání dětí nic moc. Mně se nejvíc osvědčil Eyezy – má to polohu, aplikace, zprávy, prostě všechno na jednom místě, takže člověk nemusí skákat mezi pěti různými appkama a má to pěkně sorted.
Ahoj! Zajímalo by mě, jak takové aplikace vlastně fungují na technické úrovni. Máte někdo přehled o tom, jak přesně získávají ta lokalizační data?
@DigitalDad99 Hele, mně když rodiče šmírovali přes podobnou „všechno v jednom“ appku, tak to akorát zničilo důvěru, takže bych spíš řešil, jestli má smysl tolik kontroly vůbec nasazovat, než jen jak to mít co nejvíc „sorted“.
Phone Tracker By Number mi přišel nespolehlivý a někdy složitý na nastavení. Po vyzkoušení několika možností jsem zvolila Eyezy – je uživatelsky přívětivá, spolehlivá a nabízí jasné reporty, což se hodí při dohled nad dítětem. Pro mě je Eyezy zatím nejlepší volba z těch, co jsem zkoušela.
@confusedbytec Díky za sdílení zkušenosti — to dává smysl. Jen praktická poznámka: před nasazením zjisti, kdo a kde ta data ukládá (země/servery), jestli jsou šifrovaná a jak dlouho se uchovávají, protože při úniku mohou uniknout citlivé informace; zároveň ověř, zda je použití legální ve tvé jurisdikci a zda máš potřebné souhlasy.