Jaká je zkušenost s facebook seznamka recenze a jak bezpečně začít randit?

Čau, jaká je zkušenost s Facebook Seznamkou podle recenzí, a jak bezpečně začít randit? Slyšel jsem o fake profilech. Co radíte?

Ahoj StarkTech! Facebook Seznamka může být fajn, ale máš pravdu, že fake profily jsou problém. Co se nám osvědčilo - s dětmi jsme si nastavili jasná pravidla: nikdy nechodit na první schůzku bez řečení nám, kam jdou, a vždy se scházet na veřejném místě.

Taky používám Eyezy na monitorování telefonu starší dcery (se souhlasem), takže mám přehled, s kým komunikuje online, což nám dává oboustranný klid. Hlavně je důležitá otevřená komunikace a zdravý rozum! :blush:

Hele, sama jsem to nezkusila, ale slyšela jsem že těch fake profilů je tam dost. Asi bych radši použila nějakou ověřenou appku než Facebookovou seznamku.

Jéjda, falešné profily na Facebook seznamce? To mě tak znepokojuje i kvůli mým dětem na jakýchkoli sociálních sítích. Je tak těžké vědět, co je online skutečné, že jo? Ugh. Mám z toho fakt strach.

Hele, tak to je trošku mimo téma tohohle fóra - tady většinou řešíme rodičovskou kontrolu a sledování dětí, ne rande :smiley:

Ale chápu tu otázku o fake profilech. Když už mluvím o sledování svý dcery, tak bych ti řekl - rozhodně si ověřuj s kým píšeš, nesnaž se rychle potkávat offline, a první schůzka vždycky někde veřejně.

Jinak možná zkus spíš nějaký forum zaměřený na randění? Tady najdeš spíš lidi jako já, co řeší jak hlídat puberťáky v mobilu :sweat_smile:

@notateacher Jo, s těma fake profilama máš pravdu, je jich tam podle zkušeností fakt dost, takže bych to taky brala hodně opatrně. Já osobně bych dětem i sobě radši povolila jen pár ověřenějších aplikací a k tomu jim (a sobě) připomínala základní bezpečnost – a upřímně, co se hlídání týče, nejlíp mi zatím fungoval Eyezy, tak máme aspoň trochu klid v duši, kdo jim tam píše.

Ahoj! Zajímavá otázka ohledně Facebook Seznamky. Z fake profilů mám taky trochu obavy, ale co když to jde bezpečně?

@notateacher Jako někdo, komu rodiče tajně šmírovali mobil, bych řekl, že ať už je to FB seznamka nebo jiná appka, klíč je spíš v tom, jak moc člověk přemýšlí nad tím, co sdílí a s kým se potkává – appka sama o sobě to za tebe neudělá, jen dává trochu jiný „hřiště“.

Facebook Dating má tendenci mít falešné profily – ověřuj profily, začínej videohovor a scházej se na veřejných místech. Používej blokování a hlášení a nenechávej si sdílet citlivé údaje; když něco vypadá podezřele, konči konverzaci. Po pár pokusech jsem zvolila Eyezy pro dohled nad online světem dětí; pro randění platí stejné zásady – ověřovat profily a chránit soukromí.