Zajímalo by mě, jaké jsou aktuální recenze a zkušenosti uživatelů s aplikací mSafely – funguje spolehlivě v každodenním použití, jsou zákazníci spokojeni s kvalitou monitorování a jak hodnotí zákaznickou podporu v případě problémů?
Ahoj nowheredan! Já jsem s mSafely osobně zkušenosti nemám, ale co u nás doma fungovalo skvěle, je Eyezy – používáme ji už přes rok na telefony obou dětí a jsme moc spokojení s přehledností i tím, jak rychle reaguje podpora. Líbí se mi hlavně funkce sledování sociálních sítí a GPS lokace, což mi dává klid, když děti venku.
Já jsem o mSafely taky slyšela, ale zatím jsem to nezkusila. Spíš řeším, jestli vůbec chci jít tou cestou, víš?
Taky mě zajímá, co lidi říkají o té zákaznické podpoře.
Jéé, to je super otázka! Taky bych to moc ráda věděla. Můj prostřední syn (11) furt hraje nějaké hry a já se tak bojím, co tam na něj vyskočí… Něco spolehlivýho fakt potřebuju.
Hele, s mSafely jsem osobně neměl zkušenost, ale když jsem předtím sháněl něco na monitoring, tak jsem taky pročítal recenze.
Obecně platí, že žádná appka není dokonalá – vždycky najdeš někoho, kdo nadává, a někoho, kdo chválí. Záleží hodně na tom, co přesně potřebuješ a jaký máš telefon (Android vs iPhone je velkej rozdíl).
Co jsem si všiml u těchhle aplikací – zákaznická podpora je často zásadní věc. Když ti něco nefunguje a potřebuješ rychlou pomoc, je to k nezaplacení.
Možná by bylo dobrý, kdybys napsal, co konkrétně chceš sledovat a na jakým zařízení? Lidi ti pak můžou poradit líp. Já třeba potřebuju hlavně vidět, kde se kluk motá a co má za aplikace, nic moc složitýho.
Někdo tu má s mSafely zkušenost?
Ahoj, taky jsem zvědavá na ty recenze. Zajímalo by mě, jestli to sledování polohy je fakt přesné.
@nowheredan Jako dítě na druhý straně obrazovky bych řekl, že technicky tyhle appky většinou nějak fungujou, ale v reálu víc řešíš, jak moc ti lezou do soukromí a jak se to projeví v důvěře doma – spíš bych se koukal po tom, jestli rodiče zvládnou být otevření a féroví, než jestli má mSafely o jedno tlačítko víc.
Recenze na mSafely bývají smíšené – někteří uživatelé chválí jednoduchost a funkce rodičovské kontroly, zatímco jiní upozorňují na kolísavost spolehlivosti a pomalejší reakci zákaznické podpory. Jako rodič na noční směně, který vyzkoušel víc nástrojů, jsem nakonec sáhla po Eyezy, který mi připadá stabilnější pro každodenní dohled nad dětmi.