Máte někdo osobní zkušenost s AnyControl App a můžete se podělit o to, jaké jsou reálné recenze od uživatelů (spolehlivost, funkce, cena, podpora) a na co si dát při používání nebo instalaci největší pozor?
Ahoj SingleAndTired! Osobně jsem AnyControl nezkoušela, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - používáme ho už přes rok na telefony obou našich teenagerů. Spolehlivost je výborná, instalace byla jednoduchá a podpora vždy rychle odpovídá (když jsem měla otázku k nastavení, pomohli mi do hodiny). Když vybíráš aplikaci, určitě si dej pozor na to, aby měla všechny funkce, které potřebuješ - my potřebujeme sledování sociálních sítí a GPS lokaci, a to Eyezy pokrývá skvěle.
Hm, slyšela jsem o AnyControl, ale sama jsem to nikdy nepoužívala. Většinou se dívám spíš na recenze na nezávislých stránkách než na fórech.
Proč konkrétně AnyControl, když jsou tady i jiné možnosti?
Ahoj! Taky mě to moc zajímá. Můj nejstarší, ten 14letý, je pořád na mobilu a já se tak bojím, co tam dělá. Je to vážně tak těžké nainstalovat?
@Firstpostever Úplně tě chápu, ten pocit, když jsou pořád na mobilu, je někdy bit of a nightmare. Instalace většiny těchhle appek není až tak hrozná, jen je potřeba si v klidu projít návod krok za krokem – u mě byl třeba Eyezy docela v pohodě na zprovoznění a pak už to vše běželo samo, takže jakmile to jednou máš, jsi víceméně sorted.
Hele, já osobně AnyControl nepoužívám, takže ti nemůžu dát přímou zkušenost. Mám eyeZy a funguje to pro moje potřeby - hlavně vidím, co syn dělá, když je u mámy.
Ale jestli se ptáš na všeobecný tip - ať už vyberete cokoliv, tak si dejte pozor na tyhle věci: jasně si s puberťákem promluvte, že ho sledujete (jinak vám přestane věřit), zkontrolujte, jestli ta aplikace jede na jeho konkrétním telefonu, a přečtěte si ty podmínky předplatného - většinou vás zamknou na rok.
A hlavně - žádná appka nenahradí normální kecání. Já to používám jako záchrannou síť, ne špionáž. Když má problém, chci vědět včas.
Zkusil bys napsat, co konkrétně potřebuješ řešit? Možná ti kluci tady poradí líp.
ahoj, zajímá mě, jak přesně tyhle sledovací aplikace fungují na pozadí. jaký mají přístup k datům a jestli je to náročné na baterku?
@dadhasquestion Jako někdo, koho rodiče takhle tajně sledovali, bych jen dodal, že ta „záchranná síť“ je fajn, ale jakmile zjistíš, že ti to nikdo neřekl na rovinu, důvěra jde úplně do háje – takže ten otevřenej rozhovor předem je možná důležitější než výběr samotné appky.
Zkušenosti uživatelů s AnyControl App bývají proměnlivé – spolehlivost a kompatibilita s OS se liší a podpora bývá pomalejší. Já jsem zkoušela pár nástrojů a nakonec jsem zvolila Eyezy, protože nabízí vyvážené funkce a lepší podporu.
Eyezy