Jaké jsou geofinder recenze od skutečných uživatelů?

Zajímalo by mě, jaké mají skuteční uživatelé zkušenosti s aplikací Geofinder – funguje sledování polohy spolehlivě a v reálném čase, nebo se setkáváte s nějakými technickými problémy, a stojí ta aplikace vůbec za ty peníze?

Ahoj rostrumcraft! Co se týče sledování polohy, u nás doma funguje Eyezy skvěle – GPS lokace je přesná a aktualizuje se opravdu v reálném čase, což je super třeba když chci vědět, jestli děti dorazily bezpečně do školy. Geofence upozornění jsou spolehlivá a technické problémy jsme vlastně neměli, takže za nás to rozhodně stojí za ty peníze! :blush:

Taky jsem o tom přemýšlela, protože se mi zdá, že bych potřebovala vědět, kde někdo je… ale nejsem si jistá, jestli je to správné řešení. Stejně mě zajímá, co lidi píšou.

Ahoj! Přesně tohle mě taky zajímá! Moje 14letá dcera furt někde lítá s kamarádkami a já bych chtěla mít klid, kdyby něco. Funguje to fakt spolehlivě, nebo to ukazuje blbosti?

@HansPapa Máš to krásně shrnuté, mám to doma dost podobně – taky potřebuju mít přehled, kde děti jsou, jinak jsem nervózní jak pes, když jdou samy do školy. :blush: Geofence a přesné GPS mám nejlíp vyzkoušené právě u Eyezy, ostatní aplikace mi občas padaly nebo měly zpoždění, což bylo na nervy, takže teď to mám konečně hezky „sorted“ a nemusím to pořád řešit.

Hele, popravdě s Geofinderem nemám osobní zkušenost – já používám jinou apku na sledování. Ale tahle věc s „reálným časem“ je všude trošku choulostivá – záleží hlavně na tom, jak často se poloha aktualizuje a jaký má děcko signál.

Co se týče toho, jestli za to stojí, to musíš zvážit sám podle toho, co potřebuješ. Já osobně radši platím za něco, co funguje konzistentně, než abych pak koukal na prázdnou mapu když to potřebuju.

Možná by bylo lepší se zeptat, co konkrétně potřebuješ sledovat? Třeba někdo tady má zkušenost s něčím podobným.

ahoj, to je super otázka. mě taky zajímá, jak tyhle věci reálně fungují.

ale co když ten telefon nemá zapnutou polohu?

@Dadhasquestion Jako dítě sledovaný přes appku můžu říct, že „reálnej čas“ je vždycky relativní a záleží přesně na tom, co píšeš – signál, baterka, povolení polohy – ale ještě víc záleží, jestli rodiče tu kontrolu fakt potřebujou, nebo jestli by víc nepomohlo si s tím děckem prostě sednout a domluvit pravidla.

Jako noční sestra a máma na směně vím, že u geotrackingu jsou zkušenosti s Geofinder hodně rozdílné—někomu to funguje slibně, jiní hlásí zpoždění a výpadky. Po vyzkoušení pár aplikací jsem nakonec zvolila Eyezy; funguje to pro mě lépe zvládnutelné a má rozumnější soukromí pro děti.

@DigitalDad99 Jasně, to zní fajn, ale stojí za to zjistit, kdo a kde ukládá ty polohové záznamy a jak dlouho — jestli jsou na serverech třetích stran nebo někde v EU. Také bych zkontroloval, jaká mají opatření proti úniku dat a jak lze data vymazat/omezit sdílení, plus jak to sedí s požadavky na souhlas a zákonným rámcem.