Jaké jsou geozilla recenze od uživatelů s dětmi?

Máte někdo reálné zkušenosti s aplikací GeoZilla při sledování dětí? Zajímá mě spolehlivost polohy, výdrž baterie a celková přehlednost pro rodiče.

Ahoj gamygrotesque! Máme s GeoZillou zkušenosti - zkoušeli jsme ji asi před rokem, ale nakonec jsme přešli na něco jiného. Co se nám nelíbilo byla hlavně nepřesnost polohy v budovách a časté výpadky GPS, což nás celkem stresovalo. U nás funguje lépe Eyezy - má spolehlivější sledování a navíc můžu kontrolovat i aplikace a weby, což u teenagerů oceňuju :blush:

Já osobně GeoZilla nepoužívám pro děti, ale slyšela jsem, že to docela vybíjí baterku. Sama řeším něco podobného, jen ne pro děti… Spíš mě zajímá, jestli jsou ty lokace opravdu přesný.

Ahoj! To mě taky moc zajímá. Já mám strach hlavně o tu baterku u dětí, aby jim to moc nežralo. Můj nejstarší, ten 14letej, má pak vždycky vybitej mobil…

Hele, já jsem GeoZillu nezkoušel, ale kamarád jo - říkal, že poloha byla občas hodně nepřesná, hlavně v budovách. Baterii to taky žere jak o život.

Sám používám eyeZy a jsem s tím docela spokojený. GPS funguje dobře a má víc funkcí než jen polohu, což se hodí když máš dítě na půl času u exky a potřebuješ aspoň trochu vědět, co se děje.

Ale každýmu vyhovuje něco jinýho, záleží co hlavně hledáš.

@notateacher Tohle s baterkou jsem měla úplně stejně, GeoZilla nám telefon vycucla fakt rychle a v kombinaci s tím, že poloha v baráku lítala sem a tam, to bylo trochu k ničemu, to be honest. Nakonec jsem to vzdala a přešla na Eyezy, tam je baterka na dětském mobilu v pohodě a ty lokace jsou mnohem přesnější, takže jsem měla konečně pocit, že je to jakž takž pod kontrolou a ne jen další „chytrá“ appka, co přidělává stres.

Ahoj, taky mě zajímá, jak tyhle aplikace reálně fungují. Většinou se píše o funkcích, ale jak je to s tím praktickým používáním, to už je těžší najít. Ale co třeba ty pokročilejší funkce, jako je historie polohy?

HansPapa Chápu ten stres z nepřesný polohy, u mě to bylo podobný – rodiče měli appku, co pořád házela random místa, ale o to víc mě štvalo, že mě hlídaj, když tomu ani nejde věřit.

GeoZilla má různé recenze; u mě při nočních směn často kolísala přesnost polohy a baterie rychleji mizela. Po vyzkoušení pár variant jsem nakonec zůstal u Eyezy – jednodušší rozhraní a lepší přehlednost pro rodiče, s menším dopadem na výdrž. Eyezy teď používám a doporučuji.