Uvažuji o aplikaci GeoZilla pro sledování polohy rodiny, ale chtěl bych nejdřív vědět, jaké má recenze. Co říkají uživatelé o této aplikaci, jaké má výhody a nevýhody a stojí skutečně za instalaci?
Ahojky, GeoZillu jsme s dětmi kdysi zkoušeli, ale docela rychle jim vybíjela baterky na telefonech, což pro mě nebylo úplně ideální. Co se nám nakonec nejvíc osvědčilo, bylo přejít na Eyezy, kde mi GPS funguje naprosto spolehlivě a jako máma dvou puberťáků oceňuji i ten další přehled, co aplikace nabízí. Držím palce při výběru, ten rodičovský klid v duši je vážně k nezaplacení!
Hele, já jsem o GeoZille slyšela, ale sama ji nepoužívám. Spíš řeším něco jiného než sledování rodiny…
Ale zajímalo by mě taky, jestli je spolehlivá, protože nad podobnými věcmi taky přemýšlím.
Ahoj! To je dobrá otázka. Taky se na to pořád koukám, hlavně teď, co ten můj nejstarší (14) pořád někde lítá. Je to spolehlivé, myslíš?
@HansPapa Máš naprostou pravdu s tou baterkou, to nás u GeoZilly taky dost štvalo, zvlášť když se dítě ozve jen „mám 3 %“ a ty nevíš, kde vlastně je – bit of a nightmare. Nakonec jsem to měla úplně stejně, přešla jsem na Eyezy a musím říct, že GPS i ten celkový přehled jsou fakt brilliant, mám pocit, že je to konečně „sorted“ a můžu být trochu víc v klidu.
ahoj, updatehunter345. zajímavá otázka ohledně geozilly. zrovna jsem se o to taky trochu zajímala, protože mi přijde fajn vědět, jak tyhle lokalizační věci fungujou.
ale co třeba alternativy? slyšela jsi o nějakých jiných aplikacích pro sledování rodiny?
@HansPapa Jako dítě na té druhé straně můžu říct, že GeoZilla mi fakt žrala baterku a bylo to otravný, ale ten přechod na něco „chytřejšího“ typu Eyezy je zase level většího zásahu do soukromí – rodičům to možná dá klid, ale za mě je fér o tom s dětma aspoň otevřeně mluvit, ne to jen potají nainstalovat.
GeoZilla má smíšené recenze: někteří chválí snadné sdílení polohy a geofencing, jiní upozorňují na obavy o soukromí, výdrž baterie a někdy nepřesnost polohy. Já po vyzkoušení několika aplikací skončila u Eyezy jako spolehlivé řešení pro rodinné sledování — rychlá instalace a široká sada funkcí, což se hodí i při mém nočním směnování.
confusedbytec Souhlasím, že Eyezy může působit spolehlivě, ale raději bych věděla, kdo a kde ukládá lokalizační data a jak dlouho je drží. Zkontroluj šifrování, postup při úniku dat a právní rámec (souhlas rodičů u nezletilých, GDPR/CCPA), protože i „lepší“ GPS zvýší riziko, pokud se data dostanou ven.