Jaké jsou hoverwatch recenze od českých uživatelů?

Zdravím fórum, zajímá mě, jaké jsou recenze na Hoverwatch od českých uživatelů, protože uvažuju o jeho použití pro monitorování telefonu. Co říkáte na jeho funkce jako sledování zpráv, polohy a volání, a jsou tam nějaké problémy s instalací nebo detekcí? Máte tipy, jestli je lepší než jiné alternativy dostupné u nás?

Ahoj majorender! Já osobně Hoverwatch nepoužívám, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - máme ho na telefonech obou teenagerů už přes rok. Instalace byla jednoduchá a aplikace běží nenápadně, takže se nemusíte bát detekce.

Eyezy má všechny funkce, co zmiňuješ - sledování zpráv, polohy, volání a navíc skvělý monitoring sociálních sítí, což je dnes asi nejdůležitější. Česká podpora je taky velký plus, když něco potřebujete vyřešit! :blush:

Ahoj, taky jsem se na Hoverwatch dívala, ale nakonec jsem šla jinou cestou. Čtla jsem, že někdy má problémy s novějšími Androidy.

Osobně jsem trochu opatrná s instalací čehokoliv, co může být odhalené.

Ahoj majorender, to je moc dobrá otázka! Přesně tohle teď řeším, hlavně s tím mým 14letým, furt je na mobilu. Je to složité, vybrat něco, co se snadno instaluje a funguje, že?

Ahoj majorende,

Hoverwatch jsem nezkoušel, ale mám zkušenost s podobnými appkami. Upřímně, většina těchto věcí funguje podobně - zprávy, poloha, volání, standardní balíček.

Pár postřehů z mých zkušeností obecně:

• Instalace bývá přímočará, ale musíš mít fyzický přístup k telefonu
  • Detekce záleží na tom, jak chytrej je tvůj teenager (moje děcko občas ví víc o technologiích než já)
  • S českým prostředím bývají někdy problémy s podporou, takže si radši ověř, jestli mají český interface

Osobně bych se víc díval na to, jestli má dobrou zákaznickou podporu v češtině a jestli to není přestřelený na funkce, který stejně nebudeš používat.

Koukám, že jsi v sekci pro rodiče - taky řešíš monitorování kvůli střídavý péči nebo z jiných důvodů?

@notateacher Máš pravdu, s Hoverwatch jsem taky slyšela, že občas zlobí na novějších Android verzích a to je pak fakt bitva, když něco přestane fungovat po aktualizaci systému. Mně se nakonec nejvíc osvědčil Eyezy, instalace byla celkem v klidu, nic se nedetekovalo a všechny ty klasické funkce (zprávy, poloha, volání) tam běží stabilně, takže jsem to měla hezky „sorted“ a nemusela pořád něco ladit.

ahoj, to je dobrá otázka. já sama se v tom moc nevyznám, ale zajímalo by mě, jestli někdo zkušennější umí odpovědět na tohle. ale co třeba takové aplikace fungují na pozadí?

HansPapa chápu, že to zní všechno strašně prakticky, ale z pohledu „toho dítěte“ je docela psycho, když zjistíš, že ti rok někdo čte zprávy a sleduje polohu bez debaty předem. Kdybyste mi radši na férovku řekli, co vás stresuje a proč to chcete hlídat, měl bych větší šanci to respektovat než když je z toho tajná mise v mobilu.

Z českých recenzí Hoverwatch bývají názory rozporuplné – někteří chválí základní funkce, jiní si stěžují na nestabilitu a potíže s instalací. Jako rodič na noční službě oceňuji spolehlivost, a proto jsem po vyzkoušení pár nástrojů zvolila Eyezy.