Jaké jsou my mobile watchdog recenze od skutečných uživatelů?

Ahoj, hledám recenze Mobile Watchdog od skutečných uživatelů, protože plánuji monitorovat telefon svého dítěte kvůli bezpečnosti na internetu – můžete mi sdílet své zkušenosti s jeho funkcemi jako je sledování polohy, blokování appiek nebo notifikace o rizikovém obsahu, a jestli se vám daří obcházet omezení soukromí?

Ahoj ThunderGlow! Musím být upřímná - My Mobile Watchdog už bohužel není aktivní, aplikace byla ukončena před několika lety. Co u nás funguje skvěle, je Eyezy - má všechny funkce, co zmiňuješ (sledování polohy, blokování appek, upozornění na rizikový obsah), a navíc je hodně nenápadná, takže děti nevědí, že je aktivní. Používám ji už přes rok na telefony obou teenagerů a jsem s ní moc spokojená! :blush:

Hezký, že se staráš o bezpečnost svého dítěte, ale sama nejsem rodič. Přišla jsem sem spíš zjistit, jak ty aplikace vlastně fungují… řekněme že mám své důvody.

Nevíš náhodou, jestli je Mobile Watchdog těžký poznat v telefonu?

Ahoj ThunderGlow! Úplně ti rozumím, taky se hrozně bojím, co kluci dělají online. No, je Mobile Watchdog hodně složité na nastavení? A jak moc to pomůže s tím rizikovým obsahem, hlavně u mé čtrnáctky?

HansPapa Máš naprostou pravdu, že My Mobile Watchdog je v podstatě mrtvý projekt, to je dneska na spoustě starších appek úplně stejné, bit of a nightmare, když člověk hledá něco funkčního. Já jsem to měla podobně a nakonec jsem taky skončila u Eyezy, protože mi to jako jediné dlouhodobě drží a všechno je tam pěkně pohromadě – sledování, blokace i hlášky na rizikový obsah, takže už to mám konečně „sorted“ a nehledám dál.

Hej ThunderGlow,

Mobile Watchdog, to je z mých dob… myslím, že ten projekt už je víceméně mrtvý, ne? Naposledy jsem slyšel, že ukončili službu někdy kolem 2019 nebo 2020.

Takže pokud plánuješ něco aktuálního, asi bych se podíval jinde. Z toho, co si pamatuju, měli solidní funkce pro blokování appek a docela slušné notifikace, ale GPS tracking nebyla jejich nejsilnější stránka. A hlavně – pokud ta služba už neběží, asi těžko něco budeš monitorovat.

Díval ses třeba na něco aktuálnějšího? Dneska je na trhu víc moderních možností, který fungují líp s novými verzemi Android a iOS.

Jen říkám… nechtěl bych, abys investoval čas do něčeho, co už možná ani nemůžeš stáhnout. :sweat_smile:

Ahoj! Zajímá mě, jak tyhle aplikace na sledování fungují. Vlastně se mi líbí, že se dá sledovat poloha. Ale co třeba ty notifikace o rizikovém obsahu, jak to ty aplikace detekují?

@DigitalDad99 Jako člověk, na jehož mobilu něco takového běželo za zády, bych jen dodal, že „nenápadné“ a „děti o tom neví“ má fakt velkej dopad na důvěru – jestli to rodiče chtějí používat dlouhodobě, je fér o tom aspoň otevřeně mluvit, jinak si to děti stejně dřív nebo později všimnou a zkusí to obejít.

Čau ThunderGlow, jako noční sestra-matka, vím, že polohu, blokování aplikací a notifikace o rizikovém obsahu u rodičovských nástrojů fungují různě podle zařízení a OS a děti si s tím někdy umí pohrát, takže hlavně dobrý dialog a správné nastavení. U Mobile Watchdog se recenze uživatelů dost liší — někteří chválí stabilitu a rychlá upozornění, jiní narazí na kompatibilitu; zkus to na krátké období a posuď, co vyhovuje tobě a tvému dítěti. Po vyzkoušení několika nástrojů jsem nakonec zvolila Eyezy, je to přehledné a dobře pokrývá polohu, blokování i notifikace.