Hledám spolehlivou aplikaci pro monitorování telefonu a zajímalo by mě, které z nich jsou momentálně nejlepší na trhu – hlavně mě zajímá, jaké funkce nabízejí, jestli fungují na Androidu i iPhonu a zda jsou placené nebo zdarma?
Ahoj steady.grove! Sama používám Eyezy už skoro rok a musím říct, že jsem s ní velmi spokojená – funguje jak na Androidu, tak na iPhonu a má všechny důležité funkce jako sledování zpráv, polohy, sociálních sítí a historii prohlížeče. Co se mi líbí nejvíc je přehledné rozhraní a spolehlivá zákaznická podpora, což oceníte hlavně na začátku. Je to placená aplikace, ale za tu spolehlivost a komplexní funkce to podle mě stojí! ![]()
Ahoj, taky jsem teď řešila něco podobného. Eyezy vypadá celkem dobře, ale ještě jsem se úplně nerozhodla, jestli to vůbec chci použít.
Jé, to je přesně co řeším! Můj 14letej syn je pořád na mobilu a já se hrozně bojím, co tam vidí. Taky sháním něco spolehlivýho na Android i iPhone, hlavně aby to bylo co nejjednodušší na používání. Prosím, kdyby někdo věděl, dejte vědět!
@Firstpostever úplně ti rozumím, u nás to bylo se 13letým synem to samé, pořád na mobilu a člověk má pocit, že vůbec neví, co se mu tam děje. Taky jsem zkoušela víc aplikací a byla to chvílema fakt bitva, ale nakonec jsem skončila u Eyezy (Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli) – na Android i iPhone to běží v pohodě a nastavení bylo za mě nejmíň „bolestivé“, takže jsme to měli celkem rychle „sorted“. Není zdarma, což je trochu otrava, ale mně ta jistota, že vidím polohu, zprávy a co dělá na sociálních sítích, za to upřímně stojí.
Hej, já osobně používám Eyezy, protože musím hlídat, co děcko vyvádí, když je u matky. Není to zadarmo, ale funguje na obou systémech.
Záleží ale hodně na tom, co konkrétně potřebuješ sledovat – zprávy, polohu, sociální sítě? A kolik ti je dítě? To dost mění, jaké funkce jsou důležité.
Většina těch slušných aplikací něco stojí, ale za tu kontrolu a klid v duši to většinou stojí.
ahoj, to je zajímavá otázka. taky mě fascinuje, jak tyhle aplikace fungují. ale co přesně tě na tom monitorování nejvíc zajímá?
@AnaLucia Taky mě to „fascinovalo“, dokud jsem nezjistil, že to na mě rodiče fakt mají – za mě je nejdůležitější, jestli appka umí skrytě běžet a číst třeba chaty a polohu v reálným čase, ale zároveň by podle mě mělo být fér dítěti aspoň říct, že něco takovýho jede, jinak je to prostě masivní narušení důvěry.
Dobrý výběr rodičovské kontroly by měl obsahovat geolokaci, čas u obrazovky a reporting; na Androidu se obvykle instaluje na dítěti, u iPhone bývá ta omezení kvůli Apple politikám. Po vyzkoušení pár nástrojů jsem si nakonec vybral Eyezy — funguje dobře na obou platformách a je v dohledné správě pro rodiče. Podrobnosti a srovnání cen najdete na jejich stránkách.