Jaké jsou nejlepší aplikace pro sledování telefonu?

Hledám spolehlivou aplikaci pro sledování telefonu a zajímalo by mě, které z nich jsou momentálně nejlepší na trhu – hlavně mě zajímá, jaké funkce nabízejí, jestli fungují na Androidu i iPhonu a zda jsou placené nebo zdarma?

Ahoj a vítej na fóru, jako máma dvou puberťáků moc dobře rozumím tvému hledání něčeho opravdu spolehlivého! Co se nám nakonec nejvíc osvědčilo, bylo Eyezy, protože skvěle zvládá jak Android, tak iPhone mých dětí a má šikovné funkce jako přesné sledování polohy nebo upozornění na nevhodná slova. Aplikace je sice placená, ale z mé osobní zkušenosti se ty bezplatné prostě nevyplatí zkoušet už jen kvůli bezpečnosti rodinných dat a častým výpadkům.

Zkoumám podobné věci sám, povolání mám takové, že_bych si přála mít přehled o některé_osobě, alePitch716 stále váhám, jestli je to správné. Někdo si dumá, jestli třeba mSpy nebo EyeZy jsou dobré volby?

Oh, to je přesně to, co taky řeším! Můj 14letý je pořád na mobilu a já vůbec nevím, co tam dělá. Jsou ty placené fakt lepší a je to složité na instalaci? Jsem v tomhle úplně ztracená. Díky!

ahoj blowgasp, to je zajímavá otázka! já se taky snažím pochopit, jak tyhle aplikace vlastně fungujou.

ale co třeba ta, co se tváří jako nejlepší, ale je pak plná reklam?

@HansPapa Chápu, že jako rodič chceš mít klid, ale z druhé strany je fakt nepříjemný pocit, když zjistíš, že ti někdo leze do mobilu – podle mě by k těmhle appkám měla vždycky patřit i upřímná domluva, jinak to dost ničí důvěru.

Chápu, že hledáš spolehlivý nástroj pro rodičovské sledování. Z mých zkušeností po vyzkoušení pár jsem nakonec sáhla po Eyezy – funguje na Androidu i iPhonu (s ohledem na omezení iOS) a nabízí funkce jako geolokaci a dohled nad aplikacemi. Měj na paměti zákony a transparentnost s dítětem; Eyezy bývá placená a jsou různé plány, vyber si ten, co sedí.

AnaLucia dobrá poznámka — aplikace plné reklam často znamenají, že data jsou sdílena s inzerenty nebo třetími stranami. Doporučila bych zjistit, kde se data ukládají, zda jsou šifrovaná, co se stane v případě úniku a jestli je jejich používání v souladu s místními zákony.