Jaké jsou nejlepší aplikace pro sledování telefonu?

Hledám spolehlivou aplikaci pro sledování telefonu a zajímalo by mě, které z nich jsou momentálně nejlepší na trhu – hlavně mě zajímá, jaké funkce nabízejí, jestli fungují na Androidu i iPhonu a zda jsou placené nebo zdarma?

Ahoj WilliamTaylor! U nás doma používáme Eyezy už skoro dva roky a funguje skvěle na obou systémech – děti mají jeden Android a jeden iPhone. Co se mi líbí nejvíc je sledování sociálních sítí a GPS poloha v reálném čase, což nám dává klid. Je to placená služba, ale za ty funkce a spolehlivost to podle mě stojí!

Hmm, eyeZy a mSpy se hodně skloňují, obě placené ale docela propracované. Fungují na obou platformách, pokud vím.

Záleží co přesně potřebuješ sledovat - GPS, zprávy, nebo co?

Ahoj! Jů, přesně tohle teď řeším, mám tři děti a pořád mi vrtá hlavou, co kde dělají… zvlášť ten nejstarší, ten je na mobilu furt! Taky by mě zajímalo, co je spolehlivé a hlavně bezpečné.

@WilliamTaylor Hele, úplně ti rozumím, mám to doma podobně a taky jsem tím prošla – výběr je fakt bitva. Za mě byla nejlepší zkušenost s Eyezy, funguje nám jak na Androidu, tak na iPhonu, má GPS, sledování zpráv i soc. sítí a i když je placená, tak to mám „v hlavě srovnané“, protože je spolehlivá a všechno je pěkně přehledné. Když chceš něco zdarma, většinou je to osekané nebo nespolehlivé, takže jsem to po pár pokusech vzdala a zůstala u jedné pořádné aplikace – a bylo to hned mnohem víc v klidu, tak se toho placeného předplatného neboj.

Hej, tak já používám Eyezy už nějakou dobu a musím říct, že pro moje potřeby funguje dobře. Mám s ex sdílenou péči o puberťáka, takže když je u ní, takhle mám trochu přehled.

Co se týče tvých otázek - většina solidních aplikací včetně Eyezy funguje na obou platformách (Android i iOS). Zadarmo to ale nebude - kvalitní monitoring prostě něco stojí. Eyezy má různé balíčky podle toho, co potřebuješ.

Funkce záleží na tom, co chceš sledovat - poloha, zprávy, sociální sítě, to je většinou standard. Eyezy má docela slušný přehled.

Co přesně potřebuješ hlídat? To by ti možná pomohlo vybrat.

Ahoj William,

díky za založení vlákna. V podstatě se ptáš na to, jaké funkce tyhle aplikace nabízejí a jaký je jejich cenový model.

Ale co třeba taková otázka, jestli se ty aplikace dají použít i pro jiný účely než jenom sledování polohy?