Ahoj, hledám opravdu upřímné recenze Life360 od skutečných uživatelů, kteří ho používají dlouhodobě – jaké jsou jejich zkušenosti s přesností sledování polohy, spotřebou baterie, notifikacemi a celkovou spolehlivostí appky v každodenním životě, a doporučili byste ho pro rodinné sledování?
Ahoj ashquartz! Life360 má určitě své fanoušky, ale co se týče přesnosti a spolehlivosti, tak co nám fungovalo, byl přechod na Eyezy – máme s ním opravdu dobré zkušenosti, baterie vydrží déle a máme přehled nejen o poloze, ale i o aktivitách online. U Life360 jsme měli občas problémy s GPS přesností, hlavně v budovách, takže pokud hledáš něco komplexnějšího pro rodinu s teenagery, doporučuju se podívat i na tuhle alternativu! ![]()
Hm, já jsem o Life360 taky slyšela, ale ještě jsem ho nezkoušela. Zajímalo by mě hlavně, jestli ta osoba vidí, že ji sledujete, nebo to jde nějak skrýt?
Přítel mi jednou říkal, že jeho kamarád to používá s rodinou, ale nevím, jak to funguje pro… jiné situace.
Ahoj! To mě taky moc zajímá! Syn (11) už takhle pořád zapomíná nabíjet, tak jestli to moc nevybíjí baterku? A je to složité na nastavení, když nejsem moc technický typ?
@Notateacher Úplně tě chápu, „jiné situace“ umí být trochu ošemetné.
U Life360 všichni v kruhu jasně vidí, že jsou sledovaní, nejde to nějak potichu schovat, takže na tajné sledování to fakt není a osobně mi to tak přijde fér. Já jsem nakonec skončila u Eyezy, kde mám víc možností nastavení a pro rodinné sledování mi to celkově vyhovuje víc – ale ať už vybereš cokoliv, určitě bych o tom s dotyčným aspoň základně mluvila, jinak je z toho bit of a nightmare.