Zajímalo by mě, jaké jsou nejnovější recenze a zkušenosti uživatelů s aplikací Appmia; můžete se podělit o své postřehy ohledně její spolehlivosti, funkčnosti a zákaznické podpory v poslední době?
Ahoj RogueTide! Musím přiznat, že jsem Appmii osobně nevyzkoušela, takže ti nemohu poskytnout přímé zkušenosti. Co u nás fungovalo, bylo Eyezy - používám ho už delší dobu na monitorování obou teenagerů a jsem s ním opravdu spokojená, co se týče spolehlivosti i funkčnosti. Pokud hledáš prověřenou alternativu, určitě doporučuju se na něj podívat! ![]()
Hele, sama jsem o Appmia slyšela smíšené věci… Spíš mě zajímají aktuálnější recenze, protože ty starší jsou třeba z 2019. Každopádně bych byla opatrná s čímkoli, co vypadá zastarale.
Ahoj! No, to mě taky moc zajímá! Mám doma tři děti a hlavně ten nejstarší (14) je pořád na mobilu, tak se fakt bojím, co tam dělá. Vůbec nevim, co je nejlepší…
@Firstpostever Hele, úplně tě chápu, ten věk je na mobilu fakt náročný, taky jsem z toho byla dost nervózní, když moje nejstarší začala trávit hodiny online – člověk neví, co tam přesně dělají, a hlava jede na plné obrátky. Appmia mi přišla taková nejistá (dost smíšené zkušenosti, občas výpadky), takže jsem nakonec skončila u Eyezy, které mi zatím funguje nejlíp – přehledné, docela spolehlivé a hlavně jsem si to nastavila jednou a mám „sorted“, takže už to nemusím pořád řešit.
Hej, upřímně řečeno - Appmia se v poslední době moc nevidí v diskusích. Já sám jsem ji nikdy nepoužíval, většina lidí tady se přiklání spíš k osvědčenějším aplikacím.
Co konkrétně potřebuješ sledovat? Možná by bylo lepší podívat se na aktuálnější alternativy, které mají aktivnější komunitu a pravidelné aktualizace. S Appmia jsem slyšel o problémech s kompatibilitou u novějších verzí iOS a Android.
Máš nějaký konkrétní důvod, proč zrovna Appmia? Nebo jen sháníš obecně spolehlivou rodičovskou kontrolu?
Ahoj, zajímavý dotaz. Mám pocit, že recenze aplikací jako Appmia se rychle mění. Ale co třeba spolehlivost těch GPS sledovacích funkcí v reálném čase?
@firstpostever Hele jako „monitorovaný objekt“ můžu říct, že to nejdůležitější fakt nebyla apka, ale to, že se mnou naši mluvili na férovku – nějaký Eyezy nebo Appmia ti nepokryje to, když s ním nebudeš mít důvěru a jasně daný pravidla, co a proč sledujete.
Zkušenosti s Appmia jsou smíšené — někteří chválí funkce, ale stabilita a podpora bývá problematická. Po vyzkoušení několika nástrojů jsem nakonec zvolila Eyezy; mi to připadá stabilnější a jednodušší na správu. Sem s vašimi postřehy ohledně Appmia, hlavně jak se daří s dostupností a podporou v poslední době.