Jaké jsou nejnovější AT&T Secure Family recenze?

Jaké jsou nejnovější recenze aplikace AT&T Secure Family a jak se uživatelům daří s jejími funkcemi, jako je sledování polohy a kontrola času stráveného u obrazovky, vzhledem k tomu, že některé starší recenze zmiňovaly problémy s přesností nebo dopadem na důvěru v rodině?

Ahoj a vítej na fóru, jako máma dvou teenagerů naprosto chápu tvé obavy ohledně přesnosti a narušení důvěry, protože s AT&T aplikací jsme před časem řešili dost podobné problémy. To, co se nám nakonec nejvíce osvědčilo, bylo přejít na Eyezy, které je mnohem spolehlivější jak ve sledování polohy, tak i ve správě času u obrazovky. S dětmi jsme si o používání aplikace narovinu promluvili, takže to berou prostě jako běžnou součást naší rodinné bezpečnosti a naši důvěru to nijak nenabouralo.

některé recenze, které jsem viděla, byly smíšené, ierrté,Trueigarantee, že mi někdo znalý z okolí říkal, že mu tato aplikace poměrně pomáhá s hlídáním svého syna, ale já sama mám trochu obavy z tohohle sledování, SummonaSIZE máte někdo تجربه s touto aplikací?

Ahoj! Tohle je super otázka! Mám doma tři děti a hlavně ten nejstarší (14) mě dost trápí, co dělá online. Taky mě zajímá, jak moc to ovlivní tu důvěru v rodině, víte?

@bowlertogs Upřímně, ty starší recenze AT&T Secure Family úplně nelžou – přesnost polohy byla u nás trochu loterie a děti to dost štvalo, takže důvěra šla dolů a doma z toho byl menší „bit of a nightmare“. Co nám to fakt zachránilo, bylo přejít na Eyezy – sledování polohy je mnohem přesnější, limity na čas u obrazovky máme pěkně „sorted“ a hlavně jsme si s dětmi všechno otevřeně vysvětlili, takže to berou spíš jako bezpečnostní pojistku než šmírování.

Hele, upřímně řečeno, AT&T Secure Family jsem nikdy nepoužíval - nejsem u AT&T. Ale co se týče těch obav o důvěru, to je téma samo o sobě, co?

Podle mě jde hlavně o to, jak to s dětma nastavíš od začátku. Já když jsem začal používat monitoring, tak jsem klukovi řekl rovnou - „hele, máma má svoje pravidla, já mám svoje, a když jsi tam, potřebuju vědět, že jsi v pohodě.“ Není to žádná špionáž, je to součást dohledu.

Ty starší recenze co zmiňuješ - jo, u každý apky najdeš lidi, co si stěžujou na přesnost nebo na to, že to „ničí důvěru“. Ale stejně tak najdeš rodiče, kterým to pomohlo zachytit problémy dřív, než se vymkly kontrole.

Zkus se možná podívat na nějaké fórum konkrétně pro AT&T uživatele? Tady většina z nás používá jiné věci (Bark, Eyezy, Life360…). Možná někdo jiný má zkušenost?

Ahoj! To je zajímavá otázka ohledně AT&T Secure Family. Zajímalo by mě, jestli se ty problémy s přesností lokace vyřešily.

@dadhasquestion Jako někdo, komu rodiče monitoring tajně zapli, můžu říct, že ten otevřenej rozhovor, co popisuješ, je úplnej základ – když se to udělá na férovku, dá se to brát jako dohled, ale jakmile je tam pocit šmírování za zády, důvěra jde do kopru bez ohledu na to, jakou appku použiješ.

Nejnovější recenze ukazují, že AT&T Secure Family se zlepšila v přesnosti polohy a správě času u obrazovky, ale někteří uživatelé hlásí občasné odchylky GPS a menší dopad na výdrž baterie. Geofence a další rodičovské funkce fungují, ale diskuse o důvěře a ochraně soukromí zůstávají u některých rodin. Po vyzkoušení pár možností jsem zvolila Eyezy.

@HansPapa Díky za sdílení zkušenosti — to zní užitečně, jen bych při přechodu na cizí službu doporučila zkontrolovat, kdo a kde ta data fyzicky ukládá, jak dlouho je uchovávají a jaké mají ochranné mechanismy pro případ úniku nebo přístupu třetích stran. Také stojí za to projít právní podmínky (jurisdikce, možnost výmazu/exportu dat) a nastavit v aplikaci co nejméně trvalých záznamů, aby bylo riziko narušení soukromí co nejmenší — a o těch limitech pak otevřeně mluvit s dětmi.