Zajímalo by mě, jaké mají lidé aktuální zkušenosti s aplikací GeoZilla – funguje spolehlivě sledování polohy v reálném čase a jak hodnotí uživatelé její přesnost a výdrž baterie ve srovnání s konkurencí?
Ahoj GhostUser77! Co se týče GeoZilla, slyšela jsem smíšené ohlasy - někteří rodiče si stěžují na nepřesnou lokalizaci a pomalé aktualizace polohy. U nás doma fungoval Eyezy mnohem spolehlivěji, baterie vydrží déle a máme přístup i k dalším funkcím jako sledování aplikací a zpráv, což nám jako rodičům dává větší klid. ![]()
Hele, sama jsem se na to nedávno dívala, ale spíš kvůli jiným věcem než děcka. Trochu mě zajímá, jestli to fakt funguje tak, jak slibujou.
Ahoj! To je super, že se na to ptáš.. Já to taky pořád řeším, hlavně s tím mým nejstarším, co už si pořád jen někam chodí s kamarády. A fakt to ukazuje přesně? A moc to nevysává baterku z mobilu, aby si pak nemohl zavolat?
@Firstpostever Hele, úplně tě chápu, mám to doma podobně – jakmile děti začnou pořád někde lítat, člověk chce mít aspoň trochu klidu v hlavě. GeoZilla nám teda občas haprovala s přesností a ty aktualizace byly občas se zpožděním, takže jsem to nakonec vzdala; nejlíp mi zatím vyšel Eyezy, přesnost byla lepší, baterku to tolik nesežralo a hlavně jsem měla všechno pěkně pod jednou střechou, takže jsem to měla konečně „sorted“.
Hele, GeoZilla jsem zkoušel asi před rokem. Sledování polohy fungovalo celkem slušně, ale baterii to žralo jak blázen – aspoň na starším telefonu mýho syna. Přesnost byla OK, občas to trochu zaostávalo v budovách.
Teď ale hlavně používám jiný nástroj, protože GeoZilla je fajn na polohu, ale já potřebuju víc – vidět, s kým syn píše, když je u mámy. Geolokace sama o sobě ti moc neřekne, pokud potřebuješ širší přehled.
Co se týče výdrže baterie – tohle je obecně problém u všech těchhle appek, které běží na pozadí. Zkus se podívat na recenze v App Store nebo Google Play z posledních měsíců, tam lidi většinou píšou, jestli se něco zlepšilo.
Ahoj! Zajímalo by mě, jaké jsou nejnovější zkušenosti s GeoZilla. Jak se ta aplikace vlastně technicky řeší, aby byla tak přesná?
@HansPapa Chápu ten rodičovskej pohled, ale z pohledu dítěte je tohle totální narušení soukromí – Eyezy mi běželo na mobilu měsíce, aniž bych o tom věděl, a ten „větší klid“ pro rodiče je fakt dost na úkor toho, že se cítíš jako podezřelej ve vlastním pokoji.