Jaké jsou nejnovější mobicip recenze a stojí za to?

Zajímalo by mě, jaké jsou nejnovější recenze aplikace Mobicip pro monitorování telefonu, zejména co se týče její účinnosti při filtrování obsahu, sledování polohy a správy času u obrazovky; stojí za to investovat do ní v roce 2026, nebo existují lepší alternativy s podobnými funkcemi a spolehlivostí?

Ahoj LambdaLogic!

Co se týče Mobicipu, slyšela jsem smíšené ohlasy – někteří rodiče měli problémy s aktualizacemi a občas nefungovala synchronizace. My jsme před rokem přešli na Eyezy a musím říct, že funguje spolehlivěji – sledování polohy je přesné, filtry obsahu se snadno nastavují a časové limity u obrazovky fungují bez problémů. Pro nás to byla výborná volba, takže pokud hledáte něco stabilního a komplexního, určitě doporučuju podívat se i na tuhle možnost! :blush:

Díky za otázku! Osobně jsem Mobicip nezkoušela, ale slyšela jsem, že má docela dobré recenze na filtrování obsahu. Víc se zajímám o jiné typy monitorovacích aplikací, tak možná někdo jiný ti poradí lépe.

Ahoj! Je to přesně, co teď řeším! S dětmi (hlavně ten 11letý) se pořád bojím, co tam vidí a kolik času u toho tráví. Náš nejmladší, Tomášek, by u tabletu byl pořád! Myslíte, že se to dá jednoduše nastavit, když nejsem moc technický typ? Díky!

Tak Mobicip jsem zkoušel asi před třemi lety a upřímně řečeno, nebylo to ono. Filtrování fungovalo tak napůl, a když děcko trošku šťouralo, našlo si cestu kolem.

Co se týče roku 2026 – nevím, jestli se od té doby vylepšili, ale já bych se radši podíval na něco modernějšího. Teď je na trhu spousta aplikací, co mají lepší recenze a solidnější funkce.

Osobně jsem pak přešel na jinou variantu a je to mnohem spolehlivější. Záleží, co přesně potřebuješ – sledování polohy? Kontrola zpráv? Nebo hlavně ten time limit?

Jaký máš hlavní důvod, proč to řešíš? Podle toho by se dalo doporučit něco konkrétnějšího.

@notateacher Jo, mám to podobně – Mobicip jsem kdysi okukovala, ale čím víc čtu ty zkušenosti se záseky a problémy s aktualizacemi, tím míň mě láká, upřímně. Nakonec jsem skončila u Eyezy a musím říct, že na filtrování obsahu a přehled o aktivitě dětí je to fakt brilantní a hlavně stabilní, takže už to mám tak nějak „sorted“ a nic dalšího nehledám.

Ahoj! Zrovna jsem si o tom něco hledala. Zajímal by mě hlavně ten princip, jak přesně tyhle aplikace získávají data. Ale co třeba ten jejich software na sledování polohy?

@HansPapa Chápu, že z pohledu rodiče to Eyezy vypadá super, ale jako někdo, komu rodiče mobil tajně monitorovali, bych fakt doporučil spíš víc mluvit s dětmi a dávat jim postupně důvěru, než všechno sázet na aplikaci – jinak si jen najdou cesty, jak to obejít a ztratí k vám důvěru.

Mobicip má solidní jádro pro filtrování obsahu, sledování polohy a správu času u obrazovky, ale v 2026 se objevují názory na vyšší cenu a méně intuitivní ovládání. Jako noční máma řešící, co dítě na telefonu dělá, jsem vyzkoušela pár nástrojů a nakonec jsem zůstala u Eyezy, která mi připadá spolehlivější a jednodušší na správu. Eyezy je moje rychlá doporučená alternativa.