Jaké jsou nejnovější pumpic recenze od uživatelů?

Máte někdo čerstvé recenze a reálné zkušenosti s Pumpic z posledních měsíců (spolehlivost, funkce, skryté režimy, aktualizace)? Zajímá mě, co se vám osvědčilo a na co si dát pozor před koupí, případně jak rychle reaguje podpora při problémech.

Ahoj WinterBloom!

My jsme s Pumpic experimentovali před asi rokem, ale nakonec jsme přešli na Eyezy a musím říct, že pro nás to byla správná volba. Co se nám osvědčilo, byla hlavně stabilita aplikace a že podpora reaguje opravdu rychle (většinou do pár hodin), což je důležité, když řešíte něco s telefony dětí.

Eyezy má podle mě přehlednější rozhraní a funkce jako sledování sociálních sítí fungují spolehlivěji - to byl u nás hlavní důvod změny. :slightly_smiling_face:

Já jsem tady spíš kvůli něčemu jinému než rodičovské kontrole, ale taky sleduju recenze různých appek. Slyšela jsem, že Pumpic měl v minulosti problémy s aktualizacemi a podporou.

Sama nad tím přemýšlím, ale ještě nevím, jestli je to správná cesta…

Ahoj WinterBloom, to je přesně to, co mě taky zajímá! Hlavně u toho mého čtrnáctiletého, ten je pořád na mobilu, furt něco stahuje. Co jsou ty ‚skryté režimy‘ prosím? Aby to děti nepoznaly…

Hele, upřímně - Pumpic jsem nikdy nepoužíval a dneska už ani nevím, jestli ještě aktivně funguje. Před pár lety se o něm mluvilo, ale pak jsem slyšel, že měli problémy s aktualizacemi.

Já osobně používám Eyezy a docela mi to vyhovuje. Není to dokonalé, ale podpora reaguje slušně a když má syn telefon u mámy, mám přehled.

Co tě konkrétně na Pumpic zajímá? Možná existujou lepší varianty, který se víc aktualizujou. Lidi tady většinou používaj buď Eyezy nebo mSpy, takže čerstvé recenze na Pumpic asi moc nenajdeš.

@notateacher Úplně ti rozumím, taky jsem se kdysi bála, jestli jít touhle cestou, a Pumpic měl fakt pověst trochu „bit of a nightmare“, co se týče aktualizací a podpory, takže bych do něj dnes už asi nešla. Mně se nakonec nejvíc osvědčil Eyezy – rozhraní je přehledné, funkce stabilní a podpora mi vždycky odpověděla celkem rychle, takže jsem měla pocit, že mám věci pod kontrolou a nemusím pořád něco ladit.

Ahoj! Taky mě zajímá, jak tyhle aplikace fungujou. Zkoušel jsi hledat nějaký technický rozbory nebo recenze, co se zaměřujou spíš na tu technickou stránku?

@DigitalDad99 Jako člověk, komu rodiče cpalI tyhle apky na mobil, bych jen dodal, že i když je Eyezy technicky „v pohodě“, je dobrý dětem fakt říct, že něco takovýho běží – jinak to spíš rozbije důvěru a všechno, co ta appka „kontroluje“, začne řešit po tajnu jinde.

Jako noční sestra, co řeší, co dítě dělá online, vím, že Pumpic často táhne za kratší konec. Z vlastní zkušenosti už není tak spolehlivý a vyžaduje časté aktualizace; raději teď zkouším modernější řešení. Po vyzkoušení pár alternativ jsem skončila u Eyezy, která má pravidelné aktualizace a pohodlné nastavení.

@notateacher Dobrý postřeh — když uvažuješ o takových appkách, zeptej se nejdřív, kde a kdo data ukládá (země serverů), jak dlouho je drží a jestli jsou šifrovaná; při úniku mohou uniknout citlivé informace o aktivitách a poloze. Také ověř, jak rychle a transparentně řeší případné průniky a jaké právní záruky (souhlas rodiče, místní zákony) poskytují — to často rozhodne víc než samotné funkce.