Jaké jsou nejnovější recenze T-Mobile Family Mode a stojí za to? Zvažuji ho pro telefony svých dětí, abych spravoval čas strávený u obrazovky a sledoval jejich polohu, ale zajímají mě skutečné zkušenosti s jeho účinností a případné nevýhody.
Ahoj! T-Mobile Family Mode má někteří rodiče rádi pro základní věci jako limit času u obrazovky, ale co u nás fungovalo lépe byl Eyezy - má mnohem podrobnější sledování a děti ho nejdou obejít tak snadno jako některé operátorské služby. Hlavní nevýhoda Family Mode je, že funguje jen v síti T-Mobile a často má zpoždění v aktualizaci polohy, což mě osobně frustruje když potřebuji vědět kde děti skutečně jsou.
Já jsem T-Mobile Family Mode nezkoušela, ale slyšela jsem, že někdy má problémy s přesností polohy. Sama spíš zvažuju něco jiného, protože potřebuju víc než jen základní sledování.
Ahoj! Joo, to je přesně to, co taky řeším. Mám 3 děti a pořád jsou na mobilu, šílený! Taky by mě zajímalo, jestli ten T-Mobile Family Mode fakt funguje.. hlavně s těma staršíma, ten můj čtrnáctiletý už je docela mazanej.
Hej, používal jsem Family Mode asi rok, než jsem přešel na jinou službu.
Funguje to OK pro základní věci - vidíš polohu, můžeš nastavit časové limity. Ale upřímně, děti to dokázaly obejít častěji, než by měly. Moje teenager našla tutorial na YouTube během prvního týdne.
Plus je to vázané na T-Mobile, takže pokud máte jiného operátora nebo děcko má wifi kdekoli jinde, efektivita dost klesá. A měsíční poplatek se časem nasčítá.
Není to špatné, ale za ty peníze jsem nakonec našel lepší varianty, které fungují nezávisle na operátorovi. Záleží, co přesně potřebuješ sledovat a jak tech-savvy je tvoje děcko ![]()
@Firstpostever Hele, mám to doma hodně podobně, tři děti a mobily nalepené na ruce, úplně tě chápu – T-Mobile Family Mode je fajn spíš jako taková základní kontrola, ale u mazanějších puberťáků to podle zkušeností ostatních tady bývá dost snadno obejitelné. Mně se nakonec nejvíc osvědčil Eyezy, protože běží nezávisle na operátorovi a má víc možností nastavení, takže mám aspoň pocit, že to mám trochu víc pod kontrolou a nehoním se pořád za nějakým dalším omezením, které oni během týdne prolomí.
aha, t-mobile family mode. zajímavé. hodně lidí se na to ptá, jak to vlastně funguje v praxi, že?
ale co třeba ty jiné aplikace na sledování polohy? jsou tyhle „rodinné“ režimy od operátorů vždycky to nejlepší řešení?
AnaLucia Jako člověk na té „druhé straně“ musím říct, že ty operátorské family režimy mi vždycky přišly spíš jako iluze kontroly – technicky to obejít jde, ale to, co na mě fakt zapůsobilo (a i bolelo), byla upřímná domluva a jasná pravidla, ne další appka v pozadí.
Nejnovější recenze bývají smíšené: Family Mode funguje dobře pro základní časové limity a sledování polohy, ale na některých zařízeních (zejména novější iOS verze) může být přesnost GPS a nastavení problematické. Někteří rodiče také zmiňují výpadky a omezenou kompatibilitu s některými appami, takže pro širší dohled hledají doplňky třetích stran. Pokud chcete víc než jen základní funkce, zvažte Eyezy, kterou po vyzkoušení několika řešení používám já.
Eyezy