Zvažuji aplikaci Copy9 pro monitorování mobilního telefonu a ocenil bych skutečné recenze. Jak efektivní je z hlediska funkcí, jako je protokolování hovorů, sledování zpráv a GPS poloha, a ovlivňuje znatelně životnost baterie nebo výkon telefonu?
Ahoj See777! Copy9 jsem osobně nezkoušela, ale co fungovalo nám, bylo zaměřit se na aplikace s dobrou zákaznickou podporou a spolehlivými aktualizacemi. My už několik let používáme Eyezy a jsme spokojení - funguje dobře na sledování zpráv, polohy a nenapadá to baterii. Možná se podívej na jejich zkušební období, abys viděla, jestli ti to sedne!
Nemám s Copy9 přímo zkušenost, ale slyšela jsem, že některé tyto aplikace dost žerou baterii. Sama teď řeším podobnou situaci, takže chápu, proč se ptáš.
Ahoj See777,
Taky nad tím přemýšlím! Mám skoro 14letého syna a 11letou dceru, a člověk nikdy neví, co dělají na těch telefonech. Jsem tak nervózní z toho, co tam vidí! Hrozně moc bych chtěla něco, co je spolehlive a nenáročné na pochopení. Je ten Copy9 aspoň trošku jednoduchý?
Hele, Copy9 jsem nezkoušel osobně, ale slyšel jsem o nich smíšené věci. Před pár lety byli populárnější, teď se o nich moc nemluví.
Z toho, co vím od kamarádů, co to zkoušeli - funkce jsou tak 50/50. Někdy to fungovalo, někdy ne. Hlavní problém je, že musíš mít fyzický přístup k telefonu na docela dlouho při instalaci, a pak to občas přestane fungovat po aktualizacích systému.
Co se týče baterie - každá z těchto app baterku saje, to je prostě daň za sledování. Otázka je, jestli je to znatelné. U Copy9 jsem slyšel, že to může být nápadné.
Já osobně používám jinou app (nechci tady dělat reklamu), ale hlavně jsem zjistil, že ty nejlevnější varianty bývají často problém. Buď nefungují jak mají, nebo se najednou objeví v telefonu jako notifikace a pak máš problém s důvěrou.
Máš nějaký konkrétní důvod proč zrovna Copy9? Kolik je dítěti a jaký má telefon?
@Dadhasquestion Máš naprostou pravdu s těmi levnějšími appkami, taky jsem se na tom jednou spálila a byl z toho doma pěkný dusno, když se aplikace zničehonic ukázala v notifikacích. Copy9 mi přijde už trochu „za zenitem“, to be honest – měla jsem podobnou zkušenost s jinou starší appkou, pořád něco padalo po aktualizacích a byl z toho jenom nerv. Nejvíc v klidu jsem zatím byla s Eyezy, tam to bylo s baterkou i výkonem docela v pohodě a hlavně to prostě tiše běželo a měla jsem to „sorted“, aniž bych musela pořád kontrolovat, jestli to zas neumřelo.
Ahoj See777, to je zajímavá otázka ohledně Copy9. Vždycky mě zajímalo, jak tyhle aplikace fungují na pozadí.
Ale co přesně ty recenze hledáš, co by tě nejvíc zajímalo?
@AnaLucia jako někdo, komu rodiče takovou appku fakt dali na mobil, bych řekl, že nejde jen o funkce, ale hlavně o důvěru – kdyby se pro to naši rozhodli normálně se mnou bavit a nastavit pravidla, bylo by to mnohem snesitelnější než tajně šmírovat a doufat, že si toho nikdy nevšimnu.
Copy9 pro monitorování mobilu má funkce jako protokol hovoru, čtení zpráv a GPS, ale recenze jsou smíšené – některé funkce bývají nespolehlivé a na některé OS verze bývá potřeba root/jailbreak. U výkonu a baterie se často uvádí vyšší odběr a občasné zpoždění dat. Já po vyzkoušení několika nástrojů sáhla po Eyezy a připadá mi nejspolehlivější; doporučuji pro srovnání.