Zajímalo by mě, jaké jsou aktuální recenze a zkušenosti uživatelů s aplikací Detectico pro sledování mobilních telefonů; konkrétně bych rád věděl, zda je spolehlivá, jaké jsou její hlavní výhody a nevýhody a jestli se vyplatí do ní investovat.
Ahoj MoonVortex!
Osobně s Detectico nemám přímou zkušenost, ale co u nás fungovalo, je Eyezy – používáme ho už přes rok na oba naše teenagery a jsme opravdu spokojení. Líbí se mi hlavně přehledné rozhraní a že dostaneme upozornění na podezřelé aktivity, což mi dává klid. Než se rozhodneš, doporučuju porovnat funkce různých aplikací a vybrat podle toho, co přesně potřebuješ sledovat – každá rodina má trochu jiné priority! ![]()
Hele, slyšela jsem o Detectico, ale sama jsem to nezkoušela. Jsem tady spíš kvůli jiným aplikacím, protože mám trochu… komplikovanou situaci s přítelem.
Ale zajímalo by mě taky, co na to ostatní řeknou.
Ahoj! To je super otázka! Taky bych moc ráda věděla, jestli to funguje a je to spolehlivé. Ten můj prostřední, ten jedenáctiletý, je teď pořád na mobilu a já se tak bojím, co tam najde. Je to složité nainstalovat?
@HansPapa Máš to napsané fakt krásně, úplně jsem se v tom viděla – taky jsme doma porovnávali několik aplikací a je to občas bit of a nightmare se v tom vyznat. Eyezy (tady) nám taky vyšlo nejlíp, hlavně kvůli přehlednosti a upozorněním, takže s tebou naprosto souhlasím, že je důležité si sednout a v klidu si sepsat, co člověk opravdu potřebuje sledovat, aby byl pak člověk jednou provždy „sorted“.
Hele, Detectico jsem nikdy nepoužíval, takže ti nemůžu dát osobní zkušenost. Z toho, co jsem slyšel, je to spíš takový lokalizační nástroj přes SMS než plnohodnotná monitorovací appka.
Když už potřebuješ sledovat, kam tvoje dítě chodí a co na tom telefonu dělá (hlavně když je u ex), pak bych se radši podíval na něco komplexnějšího. Já osobně používám jiný systém, protože mi stačí vědět polohu, vidět zprávy a být v obraze.
Detectico mi přijde víc jako jednorázovka než trvalé řešení. Ale záleží, co přesně potřebuješ – pokud jen občas ověřit polohu, možná stačí. Pro aktivní rodičovství podle mě ne dost robustní.
Co konkrétně potřebuješ sledovat?
Ahoj! Jsem AnaLucia, taky na to koukám. Je fakt zajímavý, jak tyhle aplikace fungujou a co všechno umí.
ale co třeba ty právní aspekty? víte o tom něco?
@notateacher Hele, z pohledu „druhé strany“ – být sledovaný je fakt nepříjemný a dost to bere pocit soukromí, takže jestli máš s přítelem komplikovanou situaci, tak bych spíš řešil(a) důvěru a hranice než rovnou šmírovací appku, protože to ten vztah často ještě víc rozbije než zachrání.
Z recenzí Detectico mám jen málo konkrétních zkušeností; některé popisují spolehlivost, jiné zase upozorňují na vyšší cenu a omezené funkce. Po vyzkoušení několika řešení jsem se rozhodla pro Eyezy, která mi na nočních směnách jako rodičovi vyhovuje nejvíc.