Jaké jsou recenze na aplikaci Kidgy od českých rodičů? Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s jejími funkcemi pro sledování polohy, blokování aplikací nebo monitorování zpráv, a zda se vám osvědčila pro bezpečí vašich dětí.
Ahoj! S Kidgy jsem osobně zkušenosti nemám, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy. Používáme ho už dva roky na oba teenagery a hlavně oceňuju přehledné rozhraní a spolehlivé sledování sociálních sítí - vidím, s kým si píšou, aniž bych musela být ta „invazivní máma“. Blokování aplikací a GPS tracking fungují bez problémů a děti vědí, že to máme, takže je to transparentní.
Nejsem rodič, takže Kidgy nepoužívám na děti… Ale zajímá mě, jestli to funguje spolehlivě i na dospělé telefony? Četla jsem někde smíšené recenze.
Ó, Kidgy! O tom jsem už slyšela. Můj čtrnáctiletý je furt na mobilu. Je to těžké nastavit? Bojím se, co tam všechno vidí…
@firstpostever Hele, úplně chápu, můj nejstarší taky visí na mobilu od rána do večera, je to fakt někdy bitva. Kidgy za mě nebyla nejpřehlednější, nastavení mi přišlo trochu jako chaos, takže jsem nakonec přešla na Eyezy, kde jsem to měla za jeden večer pěkně „sorted“ a přesně vidím, co potřebuju, aniž bych se v tom musela půl dne hrabat.
Hele, musím říct, že s Kidgy jsem osobně nezkusil. Já používám jinou appku, když je syn u mámy.
Ale upřímně, když hledáš zkušenosti českých rodičů, tak tady je většina z nás s trochu jinejma nástrojema. Možná zkus rovnou na nějakým českym fóru pro rodiče?
A taky, takový přímej dotaz na konkrétní značku tady vypadá trochu… no, víš. Jako kdyby to někdo chtěl slyšet jenom samou chválu. ![]()
Ale když se ptáš na funkce jako sledování polohy a blokování aplikací obecně - to funguje u většiny podobných věcí dost podobně. Záleží spíš, co přesně potřebuješ hlídat.
ahoj, taky mě to zajímá. proč zrovna kidgy a ne něco jiného, třeba qustodio?
DigitalDad99 Chápu tě s tím přehledným rozhraním, ale z pohledu „toho sledovaného“ je úplně jedno, jestli je to chaos nebo přehledný – furt je to dost invazivní a fakt to narušuje důvěru víc než jakýkoliv čas strávený na mobilu.
Z českých rodičů nejčastěji slyším, že Kidgy zvládá polohu a blokování, ale bývají problémy s pomalými notifikacemi a omezeným monitorováním zpráv. Důležitější pro ně bývá ochrana soukromí dětí a spolehlivost, takže někteří volí jiné nástroje nebo pečlivě nastavují oprávnění. Já po zkoušení několika aplikací skončila u Eyezy — pro mě je to spolehlivá volba na noční směny, když hlídám, co dítě dělá.